Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti SEMTEX.
31. augusta 2023, 13:30
Čas čítania 0:51
Sponzorovaný obsah

Tenis, spanie a jazdenie „načierno“? Opäť sme sa pýtali Slovákov, v čom sú talentovaní (ANKETA)

ZAUJÍMAVOSTI ANKETY
Uložiť Uložené

Aký talent skrývaš v sebe ty?

Každý z nás má na niečo talent. Nemusí to byť práve maľovanie či spievanie, môžeš byť dobrý v hocičom. O tom ti vedia povedať viac aj mladí Slováci, od ktorých sme zisťovali, v čom sú dobrí, v čom sa chcú zlepšiť, aká je ich ranná rutina a ako relaxujú. A tentokrát sme zamierili na bratislavské Námestie SNP, kde náš moderátor Šajmo našiel kopec šikovných tvárí.

Otázka V čom si fakt dobrý? dostala mnoho zaujímavých odpovedí. Slováci sú dobrí v takých klasikách ako tenis, kreslenie alebo varenie. Ale vedel si, že niekoho silná stránka je spanie, pomáhanie ľuďom či jazdenie „načierno“? A dokonca môžeš byť aj niekým, kto je dobrý doslova vo všetkom.

Okoloidúcich sme sa aj opýtali na to, či existuje nejaká fyzická aktivita, v ktorej sa chcú zlepšiť ešte toto leto. Padli odpovede ako kondička, box, plávanie alebo cvičenie. Partička so skateboardmi mala jednoznačnú odpoveď – „skejtovanie“. A predsa každá športová aktivita vyžaduje veľa hydratácie, a preto sme účastníkov ankety obdarovali funkčnou vodou SEMTEX Street Water, ktorá je obohatená o vitamíny.

Vyskúšaj semtex street water

Určite máš aj ty svoju rannú rutinu, bez ktorej ráno jednoducho nemôžeš začať. Či už sa pozeráš do mobilu, umývaš zuby alebo radšej medituješ. A na sto percent máš aj špecifickú aktivitu, ktorá ťa po dlhom dni zrelaxuje. Aká verzia je tvoja?

Domov
Zdieľať
Diskusia