Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. augusta 2023, 13:25
Čas čítania 0:34
Tímea Krauszová

Lily-Rose Depp si užíva Grape festival po boku svojej priateľky 070 Shake. Raperka vystúpila namiesto Yung Leana

HUDBA GRAPE 2023 OSOBNOSTI THE IDOL
Uložiť Uložené

Herečka a speváčka sprevádzala svoju priateľku, ktorá mala na Slovensku koncert.

Herečka a speváčka Lily-Rose Depp sa blysla na festivale Grape. Na Slovensko ju priviedol koncert jej partnerky, raperky 070 Shake. Tú organizátori festivalu na poslednú chvíľu pozvali namiesto švédskeho rapera Yung Leana. Raper mal na slovenskom festivale vystupovať v minulosti už dvakrát, no raz to zrušil on, potom organizátori zrušili celý festival pre pandémiu, a tento rok to na poslednú chvíľu znovu zrušil on.

Hviezda zo seriálu The Idol teda na slovenský festival prišla podporiť priateľku. Spoločnú fotografiu už zazdieľali na Instagrame aj samotní organizátori.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Grape festival (@grape_festival)

Američanka 070 Shake je raperka, speváčka a zároveň aj skladateľka. Svoj debutový album vydala v roku 2018, jej kariéra odvtedy stále stúpa a teraz na jeseň si ju vybrali Coldplay ako predskokanku na svoje turné. Na Spotify má viac ako 16 miliónov mesačných poslucháčov. Spolupracovala s menami ako Kanye West, Nas či Pusha T, uvádza o nej Grape.

Domov
Zdieľať
Diskusia