Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. júna 2023, 13:38
Čas čítania 1:26
Denisa Šútorová

FOTO: Lily-Rose Depp si vymieňa vášnivé bozky s novou priateľkou. Abel The Weeknd, poď si po svoju ženu, odkazujú fanúšikovia

OSOBNOSTI OSOBNOSTI ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Po Timothéem Chalametovi či francúzskom raperovi Yassinovi Steinovi prekvapuje Lily-Rose Depp s novou láskou. V uliciach New Yorku si vášnivé bozky vymieňala so ženou, randiť spolu majú už niekoľko mesiacov.

Lily-Rose Depp je momentálne vďaka seriálu The Idol na vrchole slávy. Kráska, ktorú novinka HBO Max predstavila v úlohe popovej hviezdy Jocelyn, nemala po boku hereckého kolegu The Weeknda núdzu o nahotu ani pikantné scény. Vášnivé „PDA“ však predvádza aj pomimo televíznej obrazovky. Len pred dvoma dňami ju totiž v uliciach New Yorku nafotili, ako si vymieňa vášnivé bozky a odviazané dotyky s novou priateľkou raperkou 070 Shake (skutočným menom Danielle Balbuena). 

Instagram a iné sociálne siete sú tak zaplavené náruživými fotkami dvojice, ktorá si užíva ulice „big apple“. Dvojica si počas rande vychutnala spoločný obed v reštaurácii Lure, prechádzku mestom a menšie nákupy v The Vintage Twin a u Balenciagu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Na fotkách, o ktoré sa postarali aktívni paparazzovia, si Lily-Rose vymieňa s priateľkou nespočetné objatia a úsmevy. Azda najodviazanejším záberom je ten, na ktorom 070 Shake rukou zamieri pod Lilyinu sukňu.

Odporúčané
Yael: Tomy Kotty mi na liečenie doniesol kinderko s tým, že som p*ssy boy, ale podržal ma. Texty som tam písal na WC (Rozhovor) Yael: Tomy Kotty mi na liečenie doniesol kinderko s tým, že som p*ssy boy, ale podržal ma. Texty som tam písal na WC (Rozhovor) 6. mája 2024, 12:30

Ak si o tomto novom hviezdnom páriku doteraz nevedel, dvojica potvrdila svoj vzťah ešte začiatkom mája, keď Lily-Rose zdieľala spoločnú fotku s opisom „4 mesiace s mojou láskou“. Ich rande na verejnosti sa však v posledných týždňoch zintenzívnili a ešte pred New Yorkom sa spoločne ukázali v Paríži, po koncerte na festivale We Love Green, ale aj na letisku LAX po tom, čo sa Lily-Rose vrátila z premiéry The Idol v Cannes. Jej polovička ju tam čakala s otvorenou náručou.

 

Dcéra Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis sa so svojou bisexualitou pochválila ešte v roku 2015, keď sa pripojila k projektu Self Evident Project, ktorý oslavuje ľudí, ktorí sú „kdekoľvek v spektre LGBTQI“. Ľudia na Twitteri však na najnovší vzťah Lily-Rose reagujú zmiešane a píšu, že by ju radšej videli s mužom. „Abel The Weeknd, poď si po svoju ženu,“ odkazujú Weekndovi. Iní zase dvojici prajú, nech je šťastná. „Sú spolu chutné. 070 robí výbornú hudbu, majú moje požehnanie.“

Domov
Zdieľať
Diskusia