Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2023, 13:03
Čas čítania 0:37
Tímea Krauszová

Tento fixačný sprej používa aj Beyoncé, mejkap prežil aj celovečerný koncert a dážď. Produkt sa okamžite vypredal

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU MAKE-UP
Uložiť Uložené

Keď je to dosť dobré pre Queen Bee, tak aj pre nás.

Beyoncé je práve na svetovom turné Renaissance. Ikonická speváčka zvláda niekoľkohodinové vystúpenie so šialenými tanečnými choreografiami, v nádherných kostýmoch a s neodmysliteľne dobrou hudbou. Milovníci mejkapu sa však zamerali na jednu otázku: ako môže vyzerať tak bezchybne aj cez pot, maz, dokonca aj dážď?

Konečne poznáme odpoveď. Značka One/Size sa na Instagrame pochválila, že práve ich fixačný sprej zabezpečuje bezchybnú vizáž kráľovnej – na jej koncerte vo Washingtone ju nezastavil ani dážď a vyzerala dokonale aj na konci.

Konkrétne použila produkt ’Til Dawn Mattifying Waterproof Setting Spray, ktorý kúpiš za necelých 30 eur. Takže môžeš ísť na párty a zároveň nemusíš minúť životné úspory len preto, aby si odtiaľ neodchádzala s machuľou miesto dymového líčenia.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ONE/SIZE (@onesize)

Sprej je vodoodolný a mejkap fixuje po dobu 16 hodín. Má tiež zmatňujúci účinok a opticky zmenšuje póry, takže koža vyzerá hladšie. Navyše vonia ako dokonalý letný kokteil s vodným melónom, citrusmi a zeleným čajom.

Nateraz je vypredaný, keďže instagramový post celkom pochopiteľne spôsobil ošiaľ.

Domov
Zdieľať
Diskusia