Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2023, 19:08
Čas čítania 0:43
Martin Adam Pavlík

Oktagon oznámil veľký titulový zápas. Losene Keita si konečne zmeria sily so skúseným rivalom

Oktagon oznámil veľký titulový zápas. Losene Keita si konečne zmeria sily so skúseným rivalom
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY LOSENE KEITA MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Fanúšikovia MMA sa v lete môžu tešiť na veľký zápas o cennú odmenu.

Oktagon MMA konečne na sociálnych sieťach oznámil dátum očakávaného a odkladaného súboja o nespochybniteľného kráľa perovej divízie medzi Matém Sanikidzem a Losenem Keitom. Uvidíme ho na pražskej Štvanici 29. júla.

Zápas sa naposledy odložil pre zranenie gruzínskeho zápasníka, vyzerá to však tak, že už je plne pripravený do boja. Obaja v poslednom dueli porazili rovnakého súpera Čecha Jakuba Tichotu, pričom šlo o titulové bitky. Tentoraz si zmerajú sily, aby potvrdili, kto bude mať právoplatný pravý opasok šampióna.

Odkazy na sociálnych sieťach si vymieňajú už pol roka a pri ich poslednom strete zoči-voči musela zasahovať ochranka. Ani jeden z nich ešte v Oktagone neprehral, pričom Keita ešte v MMA neprehral nikdy. Sanikidze má už dve porážky, no poslednýkrát prehral ešte v roku 2018.

Najprv získal titul Oktagonu v ľahkej váhe, keď knokautoval Ivana Buchingera, potom si povedal, že sa stane dvojnásobným šampiónom a skúsi aj váhu nižšie. Zatiaľ mu to šlo ako po masle. Na Štvanicu by sa mal vrátiť aj Buchinger, jeho súpera však zatiaľ nepoznáme. Na legendárnom turnaji pod holým nebom uvidíme aj Karlosa Vémolu

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia