Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
„Pot kontrolou“: Toto sú najlepšie antiperspiranty, s ktorými zvládneš horúce dni bez omračujúcej arómy

Rexona

Reklamy občas neklamú. Tuhé dezodoranty z radu Rexona Maximum Protection majú niekoľko skalných fanúšikov, ktorí sa zapojili do tohto výberu. Klasická značka z drogérie má výbornú výdrž a účinne chráni proti poteniu. Nezanecháva na oblečení škvrny a znesie aj náročnejšie fyzické aktivity.

rexona, najlepší antiperspirant na leto
Zdroj: Rexona
rexona, najlepší antiperspirant na leto
Zdroj: Rexona

Máš počítať s kompletnou suchosťou? Nie. Ale môžeš si obliecť svoje obľúbené tričko a ísť do mesta v preplnenom autobuse bez obáv z toho, že iným ľuďom nebudeš voňať? Áno.

Dámska verzia má v DM-ke 3,9 a na Alze 4,8 hviezdičiek. Pánska sa pýši 4,4 v DM.
Cena: okolo 6 € (obe verzie)
Veľkosť: 45 ml

 

Borotalco

Tento taliansky antiperspirant s antibakteriálnymi účinkami pomáha udržať suché podpazušie. Má charakteristickú citrusovú vôňu a pokožku neštípe. V ponuke má aj niekoľko ďalších verzií vrátane spreja, ktorý môže byť pre niekoho pohodlnejší. V pomere množstvo/cena vychádza ako jeden z najlacnejších v našom zozname a zoženieš ho ľahko aj v bežných drogériách.

borotalco, najlepšie antiperspiranty na leto
Zdroj: Borotalco
V DM-ke si vyslúžil hodnotenie 4,7.
Cena: od 3,95 €
Veľkosť: 50 ml

Vichy Homme 96H Detranspirant

Značka Vichy známa z lekární má v ponuke dlhotrvajúci antiperspirant, ktorý je hypoalergénny a bez alkoholu. Je vhodný pre citlivú pokožku a bojuje vyslovene proti zápachu v mieste vzniku vďaka obsahu zinku. Sľubuje výdrž 96 hodín a klasická verzia s nenápadnou vôňou je vhodná pre mužov a aj ženy.

Môžeš siahnuť aj po pánskej verzii, líšia sa len vôňou. V Refresheri viac letí pánska verzia.

Vichy, najlepšie antiperspiranty na leto
Zdroj: Vichy
Produkty nemajú v slovenských e-shopoch dostatočné množstvo hodnotení.
Cena: od 14,90 €
Veľkosť: 50 ml

Spiridea Forte

Na zozname nechýba ani slovenský produkt. Ide o krémový antiperspirant, ktorý je šetrný k pokožke, má antimikrobiálne účinky a redukuje nielen potenie, ale aj s ním súvisiaci zápach. Pri pravidelnom používaní potláča aj nadmerné potenie. Má síce jemnú parfumáciu, ale neprebije tvoj bežný parfum. 

spiridea, najlepšie antiperspiranty na leto
Zdroj: Spiridea

Nanáša sa na umytú a nepodráždenú kožu podpazušia, dlaní alebo chodidiel, najlepšie večer. Odstup medzi holením podpazušia a aplikáciou antiperspirantu by mal byť minimálne 12 hodín. Podobne ako Driclor sa používa spočiatku denne, časom podľa potreby raz až trikrát týždenne. Môže zanechať biele šmuhy, ak sa ponáhľaš a nepočkáš, kým produkt zaschne, ale dajú sa ľahko vyprať. 

V lekárenských e-shopoch má 5 hviezdičiek, na Notine 4/5.
Cena: od 9,89 €
Veľkosť: 50 ml
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia