Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2013 o 20:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Majk Spirit vypúšťa videoklip na Beautiful Dreamer s Maysou Leak

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Boss tímu H16 s vizuálom k jeho poslednému singlu v tomto roku, Beautiful Dreamer, ktorý nahral spolu s Maysou Leak.

Klip je jednoduchý, avšak viac než podarený. Majk na to šiel jednoducho a rozumne, keď máme možnosť vidieť mnoho prestrihov na bežných ľudí, na rovnosť medzi každým z nás, ktorú sa nám Majk snaží všetkým ukázať. Čierno-biele zábery len dotvárajú atmosféru rovnosti a pochopenia, ktorá vyžaruje z každej jednej sekundy. Snáď sa jeho posolstvo: „Sme rodina ľudí, sme jediný národ pod Bohom“ dostane do širšieho povedomia. Maysa Leak mu v tom určite krásnym hlasom pomôže.

Majk Spirit vypúšťa videoklip na Beautiful Dreamer s Maysou Leak

Určite je zaujímavou informáciou, že tím okolo Spirita mal len 6 hodín na to, aby skladbu nahral! Kvôli slovenskému interpretovi si nahrávanie v slávnom kalifornskom štúdiu musela vychutnať o čosi neskôr aj Mariah Carey. Ak to ešte neviete, Majk nám v roku 2014 prinesie svoj druhý sólový album, a to, ako bude približne znieť, napovedá hlavne táto skladba, ktorej klip, rovnako ako I Was Wrong s Celeste Buckingham pripravoval Jiří Marshal.

Skladba spolu s hitmi I Was Wrong a Všetky oči na mne sa objavi aj na Deluxe edícii albumu Nový Človek, ktorý príde na pulty v týchto dňoch.

O novom hite, ktorý je zároveň posledným singlom Majka Spirita v tomto roku, Beautiful Dreamer, sme vás už informovali. Všetky potrebné informácie o skladbe aj o spolupráci s legendou jazzu, Maysou Leak, nájdete tu a tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia