Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2023, 16:13
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Odhaľ depresívnu minulosť Rocketa v novej scéne zo Strážcov galaxie 3. Ako dostal meno Rocket a čo s ním spravili experimenty?

Odhaľ depresívnu minulosť Rocketa v novej scéne zo Strážcov galaxie 3. Ako dostal meno Rocket a čo s ním spravili experimenty?
Zdroj: Warner Bros. Discovery
FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY 3
Uložiť Uložené

Marvel vydal nové zábery na očakávanú komiksovku Strážcovia galaxie 3, v ktorej sa dozvieme viac o Rocketovej minulosti.

Predtým než sa stal Rocketom, bol to obyčajný medvedík čistotný. Neľútostní vedci však na ňom a niekoľkých ďalších zvieratách robili vo vesmíre experimenty, ktoré ich navždy poznamenali. Režisér a scenárista James Gunn v závere trilógie Strážcovia galaxie 3 odhalí bolestivú minulosť Rocketa. 

Odporúčané
Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa 26. apríla 2023, 14:30

Štúdiá Marvel a Disney teraz vydali krátku scénu z filmu, ktorá ťa na túto dejovú líniu navnadí. Vidíme v nej, ako si Rocket vybral meno a ako sa zblížil s Laylou a s ďalšími kamarátmi zatvorenými v klietkach. Diváci vo filme uvidia všetko podstatné z jeho minulosti, navyše aj to, ako sa z neho stal stroj na zabíjanie a vytváranie geniálnych vynálezov. 

Strážcovia galaxie 3 je najnovšia komiksovka od Marvelu a do kín sa dostane už 5. mája 2023. Prví šťastlivci, ktorí snímku už videli, hovoria o podarenom a nesmierne emotívnom filme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia