Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2023, 12:40
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Na Netflixe si môžeš pozrieť Banger., jeden z najlepších českých filmov posledných rokov

Na Netflixe si môžeš pozrieť Banger., jeden z najlepších českých filmov posledných rokov
Zdroj: Cinemax
FILMY A SERIÁLY BANGER.
Uložiť Uložené

Režisér Adam Sedlák sa chcel priblížiť mladšej generácii, čo sa mu podarilo na jednotku. Banger. je rozhodne iný film, než na aký si pri filmoch z českej scény zvyknutý.

Na Netflix sa dostal podarený český film Banger. Zachytáva jeden rušný deň kamošov Alexa a Láďu, ktorí sa pripravujú na rapovú kolaboráciu so slávnym raperom Sergeiom Barracudom. Potrebujú však na to veľkú hromadu peňazí, a tak sa Alex rozhodne predať všetky drogy, ktoré mu ešte doma ostali.

Odporúčané
Marec je najnabitejší kinomesiac od začiatku pandémie v roku 2020. Vyjde John Wick 4, Vreskot 6, Creed III, Veľryba aj oscarovky Marec je najnabitejší kinomesiac od začiatku pandémie v roku 2020. Vyjde John Wick 4, Vreskot 6, Creed III, Veľryba aj oscarovky 2. marca 2023, 19:00

Až donedávna bol totiž predajcom najlepšieho kokaínu v Prahe. Teraz však zmieša dokopy všetky možné drogy, ktoré doma nájde, a aby toho bolo viac, pridá tam aj omietku zo steny. V nasledujúcich hodinách bojuje sám so sebou a svojím svedomím, pretože jeho činy majú veľmi zlé dôsledky.

Banger. je z hľadiska pohybu kamery a dialógov trochu netradičným filmom, na aký nie sú slovenskí a českí diváci (čo sa týka tuzemskej produkcie) zvyknutí. Banger. má hodinu a pol, dá sa pri ňom pobaviť a režisér a scenárista Adam Sedlák ho aj skvelo zakončil. Práve druhá polovica filmu je značne lepšia ako tá prvá, takže ak sa nebudeš zo začiatku úplne baviť, vydrž a pozeraj ďalej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia