Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2023, 9:11
Čas čítania 1:17
Denisa Šútorová

H&M prekvapilo novou spoluprácou so značkou Mugler. Ako bude vyzerať a prečo internet žartuje na jej účet?

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

„Toto je smiešne. Ale – aj ja som chudobná a je to Mugler,“ napísala na Instagrame jedna z fanúšičiek.

Známy fast fashion gigant H&M má na svojom zozname niekoľko veľkých spoluprác s dizajnérskymi značkami vrátane Moschino, Simone Rocha, Balmain, Kenzo, Comme des Garçons či Karl Lagerfeld. Ako uvádza portál Hypebae, už onedlho k nim pribudne špeciálna kolekcia v spolupráci so značkou Mugler, ktorá vo svojom oblečení aj parfumoch kladie dôraz na ženské siluety, dramatickosť, teatrálnosť a sexappeal.

V roku 1970 ju založil Thierry Mugler, dnes ju miluje Bella Hadid, Madonna, Beyoncé aj Kardashianky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Novú kolekciu spoločného partnerstva H&M a Mugler má mať pod palcom kreatívna riaditeľka spoločnosti Mugler Casey Cadwallader. Zatiaľ sa vie len málo o tom, ako bude nadchádzajúca a horúca novinka vyzerať a na aké konkrétne produkty sa môžeme tešiť, no podľa Hypebae majú produkty odrážať charakteristickú estetiku značky Mugler a spájať ju s dostupnými cenami, na ktoré sú zákazníci konfekcie a háemka zvyknutí.

Milovníci Mugleru a skúsení fashionisti tak predpovedajú, že sa v kolekcii zrejme objavia siluety, ktoré zvýraznia ženské krivky a možno dočkáme aj kabeliek a doplnkov.

Otázne je, či sa viac dozvieme ešte pred uvedením kolekcie alebo až pri jej spustení na jar 2023. Zakúpiť si ju budeš môcť na webstránke H&M aj vo vybraných kamenných predajniach.

Overal Mugler je jedným zo špecifických produktov značky. Diet Prada žartuje, či sú ľudia pripravení na viac overalov v spolupráci H&M a Mugler. Tento konkrétny model WOLFORD ťa vyjde na 700 eur.
Overal Mugler je jedným zo špecifických produktov značky. Diet Prada žartuje, či sú ľudia pripravení na viac overalov v spolupráci H&M a Mugler. Tento konkrétny model WOLFORD ťa vyjde na 700 eur. Zdroj: Mugler

Po minuloročných spoluprácach veľkých značiek s háemkom a skúsenostiach ti dáme len jednu radu: maj oči na stopkách. Pred obchodmi H&M sa totiž zvykne vytvárať niekoľkohodinový rad.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Nadchádzajúca kolekcia sa však na internete nestretáva len s veľkými očakávaniami, ale aj negatívnymi a vo väčšine prípadov vtipnými komentármi. „Thierry by to nikdy nespravil...“ komentuje jeden z používateľov Instagramu. Známy módny portál Diet Prada zase na svojom Instagrame žartuje so slovami: „Ste pripravení na ďalšie overaly vo svojom feede?“ 

Jeden z najpopulárnejších produktov značky je totiž overal. Najlepší komentár pod príspevkom Diet Prada však znie: „Toto je smiešne. Ale – aj ja som chudobná a je to Mugler.“

Anketa:
Dáš šancu novej spolupráci H&M x Mugler?
Neviem sa dočkať!
Neviem si predstaviť, čo z toho vzíde...
Neviem sa dočkať!
75 %
Neviem si predstaviť, čo z toho vzíde...
25 %
Domov
Zdieľať
Diskusia