Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2023, 12:00
Čas čítania 1:43
Dominik Vetrák

Netflix bude v marci o sexe, o sexe slávnych hercov, o sexe úchyla a o podvádzaní v manželstve

Netflix bude v marci o sexe, o sexe slávnych hercov, o sexe úchyla a o podvádzaní v manželstve
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix v marci vydá viaceré seriály, ktoré budú Slováci hltať jedna radosť.

Po veľmi slabom februári bude mať Netflix v marci o čosi viac zaujímavých filmov a seriálov. Na výber budú mať fanúšikovia drám, šteklivých, erotických príbehov, ale aj komédie a fantasy.

Odporúčané
7. časť The Last of Us: Nádej je to, čo ťa v tomto svete zabije 7. časť The Last of Us: Nádej je to, čo ťa v tomto svete zabije 27. februára 2023, 15:30

Sex/Life – 2. 3. 

Na konci prvej série sa hlavná postava Billie rozhodla, že opustí svojho súčasného manžela a vráti sa k svojmu ex. Jej súčasný priateľ si tak nájde novú ženu, s ktorou ho čaká množstvo sexu. 


Celý trailer je vlastne jedna veľká predohra k sexu medzi tromi rôznymi párikmi, ktoré sa zrejme počas deja navzájom vystriedajú. Diváci môžu očakávať intrigy, drámu, množstvo šteklivých scén a závan romantiky. 

You – 9. 3. 

Netflix nechal divákov v napätí, keď pravdepodobne predposlednú alebo poslednú sériu kriminálneho seriálu You rozdelil na dve časti. Zvyšných päť častí vyjde už 9. marca. Vráti sa v nich aj herečka Victoria Pedretti (The Haunting, Once Upon a Time in Hollywood), ktorá stvárňuje postavu Love Quinn.

V záverečných častiach bude okrem sexuálnych scén ústredný aj konflikt stalkera Joea Goldberga (Penn Badgley) so sériovým vrahom Rhysom Montrosom. 

Luther: The Fallen Sun – 10. 3. 

Film Luther pokračuje v príbehu známeho britského seriálu, v ktorom hral Idris Elba obávaného detektíva Luthera. Po svojich nezdaroch a prekročení medzí však skončil v base.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

Na začiatku snímky sa rozhodne, že dokončí svoj hon na nebezpečného kyberpsychopata, no najskôr musí ujsť z väzenia. Okrem Idrisa Elbu si v kriminálnej, detektívnej dráme zahrali aj Andy Serkis a Cynthia Erivo.

Shadow and Bone – 16. 3. 

Prvá séria podareného fantasy seriálu podľa knižnej predlohy zaujala veľa divákov, a tak Netflix urobil aj druhú sériu. V nej naplno vypukne boj proti temnému mágovi Kirriganovi. Ten bude viesť Alina Starkov s novonadobudnutými schopnosťami. Podľa trailera je jasné, že v druhej sérii bude viac akcie, čo znamená aj viac vizuálnych a špeciálnych efektov, ktoré budú musieť byť kvalitné. 

Murder Mystery 2 – 31. 3. 

Jennifer Aniston a Adam Sandler sa spojili na ďalšom kriminálnom prípade. Druhá časť sa odohráva štyri roky po jednotke a manželia Nick a Audrey sa medzitým stali plnohodnotnými detektívmi. V snímke budú vyšetrovať únos ich priateľa Maharaju, ktorého zločinci spacifikujú priamo na jeho svadbe.

 
Jednu z nových postáv stvárni aj Mark Strong, ktorý si zahral člena komanda. Okrem neho si v Murder Mystery 2 zahrajú herci, ako napríklad Jodie Turner-Smith, Mélanie Laurent či Tony Goldwyn.

 

V marci bude na Netflixe premiérovať aj dokument Money Shot: The Pornhub Story, ktorý zobrazí príbeh o tom, ako sa z Pornhubu stala taká úspešná pornostránka, no ukáže aj jej temné stránky. Fanúšikovia animovaných seriálov si zase užijú Elvisa, komediálny seriál o tom, ako by to vyzeralo, keby bol slávny spevák v skutočnosti tajným agentom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia