Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Martin Adam Pavlík
12. februára 2023, 12:17
Čas čítania 0:55

Karlos Vémola pozná meno súpera na turnaji v Liberci. Preverí ho známa tvár, ktorá má v Oktagone na konte tvrdé knokauty

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Karlos Vémola pozná meno súpera na turnaji v Liberci. Preverí ho známa tvár, ktorá má v Oktagone na konte tvrdé knokauty
Zdroj: OKTAGON MMA
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vémolu čaká náročný „knokautér“.

Organizácia Oktagon MMA počas sobotňajšieho turnaja v nemeckom Mníchove odhalila meno najbližšieho súpera Karlosa Vémolu. Je ním Al Matavao z Americkej Samoy. Český „Terminátor“ sa s s ním pobije 15. apríla v Liberci.

Matavao mal v Oktagone doposiaľ tri MMA zápasy. V debute prehral v náročnom zápase na body s Pirátom Krištofičom, následne tvrdým knokautom ukončil kariéru Pavla Salčáka. Koncom minulého roka predviedol ďalší desivý knokaut, vypol obávaného Mareka Mazúcha.

V rebríčku strednej váhy Oktagonu je Matavao na 11. mieste a aj napriek výsledkom z predošlých zápasov ľudia po oznámení zápasu na sociálnych sieťach začali hromadne spochybňovať jeho kvality a tvrdiť, že pôjde pre Vémolu o „ľahkú korisť“. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)


Faktom je, že Vémola bude mať nad súperom výškovú prevahu až desať centimetrov, stále si však bude musieť dať pozor na jeho nečakané a poriadne tvrdé údery. Čecha následne v máji čaká odvetný duel o opasok šampióna strednej váhy s Patrikom Kinclom. 

Oznámenie aprílového zápasu práve preto vyvolalo kontroverziu a začalo sa riešiť to, či sa Vémola nezraní. Ak by sa tak stalo, pravdepodobne by sa titulový zápas opäť zrušil, ako to bolo koncom minulého roka.

Zápas s Matavaom bude pre Vémolu prvým po dlhej pauze, naposledy stál v klietke v júli minulého roka, pričom vtedy získal titul v poloťažkej váhe. Ak by sa mu podarilo Kincla v máji znova poraziť, stal by sa dvojnásobným šampiónom Oktagonu.

Domov
Zdieľať
Diskusia