Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2013, 21:44
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Na zimný Uprising pribudol ďalší headliner

REFRESHER UPRISING FESTIVAL
Uložiť Uložené

Zimné pokračovanie festivalu Uprising, ktoré sa koná už budúci mesiac 22. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon, má ďalšiu reggae hviezdu v programe. Na Uprising Winter Edition

Na zimný Uprising pribudol ďalší headliner

Zimné pokračovanie festivalu Uprising, ktoré sa koná už budúci mesiac 22. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon, má ďalšiu reggae hviezdu v programe. Na Uprising Winter Edition vystúpi aj umelec zo slnečnej Kalifornie, Jah Sun s live kapelou. Jah Sun, výrazný predstaviteľ americkej reggae scény, má na konte niekoľko medzinárodných hitov a spolupráce s interpretmi ako Gentleman, Alborosie, Sizzla, Chronixx, či Perfect Giddimani, ktorý je ďalším headlinerom tohtoročného zimného Uprisingu. Vystúpenie jamajského Perfect Giddimaniho spred dvoch rokov patrilo k tým najlepším v histórii Uprisingu, jeho zostrih si môžete pozrieť na YouTube kanály festivalu. 

Na zimný Uprising pribudol ďalší headliner

Obaja headlineri nasvedčujú tomu, že 22. novembra sa zima v Bratislave premení v Ateliéri Babylon na tropické leto s vynikajúcou atmosférou, akú na Slovensku zažijete iba na Uprisingu. Kompletný festival UWE nájdete na www.uprising.sk

Ak si chcete zaspomínať na váš obľúbený festival, alebo zistiť, ako to na Uprisingu vyzerá, určite si pozrite najnovší Uprising 2013 aftermovie:

Lístky na Uprising Winter Edition sú v predaji v sieti Ticketportal.

Viac info na:

http://www.uprising.sk

https://www.facebook.com/uprisingreggaefestival

Event:

https://www.facebook.com/events/519135208175804

Lístky:

http://www.uprising.sk/sk/vstupenky.html

Domov
Zdieľať
Diskusia