Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. februára 2023, 10:28
Čas čítania 1:20
Denisa Šútorová

Iveta bude riešiť kriminálne prípady v Chorvátsku. Markíza predstavuje nový seriál v hlavnej úlohe s Alžbetou Ferencovou

FILMY A SERIÁLY IVETA (SERIÁL) NOVÉ SERIÁLY
Uložiť Uložené

Alžbeta Ferencová bude hlavnou hviezdou nového markizáckeho seriálu. Ktorý herec sa objaví po jej boku?

TV Markíza v spolupráci s českou televíziou Nova pripravuje nový seriál a v hlavnej úlohe sa objaví Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá momentálne zažíva svoj herecký hype vďaka seriálu Iveta. Po jej boku sa v mužskej hlavne úlohe objaví Čech, meno herca však nateraz zostáva záhadou.

Pôjde o odľahčený kriminálny seriál, ktorého dej sa odohráva v obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov a Čechov – v Chorvátsku. Práve tam sa bude natáčať väčšina 8-dielneho projektu, no niektoré lokácie budú aj na Slovensku a v Česku.

Ferencová však vo vyjadrení pre Refresher vysvetlila, že neopúšťa televíziu Joj a naďalej zostáva jej tvárou, rovnako ako hlavnou protagonistkou seriálu Iveta. Popri práci pre televíziu Joj iba kývla na nový projekt televízie Nova v spolupráci s TV Markíza. 

„Vôbec som neodišla z Jojky, budem robiť na projekte s Markízou, a hlavne televíziou Nova. Iveta stále pokračuje a naďalej som tvárou televízie Joj,“ objasnila pre nás populárna herečka.

Alžbeta Ferencová.
Alžbeta Ferencová. Zdroj: TV JOJ

Na adresu slovensko-českej novinky sa vyjadrila aj Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza a TV Nova. „Markíza a Nova majú v príprave množstvo nových projektov, či už do lineárneho vysielania, alebo pre Voyo. Jedným z nich je aj táto zaujímavá seriálová novinka s Alžbetou Ferencovou a jej českým hereckým partnerom, ktorého meno prezradíme už čoskoro. Diváci a diváčky sa môžu tešiť na pútavé kriminálne prípady zo slnečného Chorvátska, ktoré budú odľahčené sviežim humorom,“ hovorí. 

Odporúčané
10 najočakávanejších slovenských filmov a seriálov roka 2024 10 najočakávanejších slovenských filmov a seriálov roka 2024 11. januára 2024, 9:30

Komediálno-kriminálny seriál vznikne v spolupráci s produkčnou spoločnosťou DNA Production, ktorú majú pod palcom renomovaní producenti Rasťo Šesták a Peter Bebjak. Podľa Šestáka bude mať nadchádzajúca novinka v sebe všetko, čo diváci televíznych seriálov milujú – humor, napätie, dobrodružstvo. Takisto v ňom nebudú chýbať postavy z bežného života, aké každý z nás už aspoň raz za život stretol. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

„Kriminálne prípady, ktoré sa odohrávajú v krásnom prímorskom prostredí, majú výnimočnú atmosféru a vďaka humoru a energii hlavných predstaviteľov spolu s atraktívnymi príbehmi je to presne to, čo chceme priniesť aj na naše obrazovky – pocit dovolenky s trochou napätia,“ dodáva producent seriálu Rasťo Šesták.

Domov
Zdieľať
Diskusia