Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2023, 9:57
Čas čítania 0:30
Martin Adam Pavlík

Sleduj trailer na štvrtú sériu Succession. Kedy ju konečne uvidíme?

Sleduj trailer na štvrtú sériu Succession. Kedy ju konečne uvidíme?
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA SUCCESSION
Uložiť Uložené

Fanúšikovia napínavého seriálu o tvrdých politických hrách sa majú na čo tešiť.

HBO zverejnilo trailer na štvrtú sériu úspešného seriálu Succession. Rodina Royovcov sa vráti na televízne obrazovky už 26. marca a bude znova to, čo vie najlepšie. Intrigovať vo svoj vlastný prospech a tvrdo bojovať o moc. Uvidíme deväť nových epizód. 

Ako píše Variety, ústrednou témou najnovšej série bude sprisahanie proti Loganovi (Brian Cox) a predaj spoločnosti Waystar Royco technologickému podnikateľovi Lukasovi Matssonovi (Alexander Skarsgård).

Okem Coxa uvidíme aj ďalšie známe tváre – Kendalla (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook), Romana (Kieran Culkin) či Connora (Alan Ruck). Podarí sa im tentoraz vyhrať boj s nekompromisným a tvrdohlavým otcom? 

Počas doterajších troch sérií si seriál Succession vyslúžil až 48 nominácií na cenu Emmy a získal 13 (vrátane dvoch cien za najlepšiu drámu). Minulý rok za svoju tretiu sezónu získal hlavnú cenu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia