Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Dominik Vetrák
5. januára 2023, 18:47
Čas čítania 0:34

VIDEO: Jeremy Renner sa prvýkrát prihovára z nemocničnej JIS-ky. Herec už v bolestiach vtipkuje so svojou rodinou.

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené
VIDEO: Jeremy Renner sa prvýkrát prihovára z nemocničnej JIS-ky. Herec už v bolestiach vtipkuje so svojou rodinou.
Zdroj: Jeremy Renner Twitter

Renner posiela krátke video z jednotky intenzívnej starostlivosti.

Jeremy Renner posiela prvé video z nemocnice. Stále leží na jednotke intenzívnej starostlivosti, kde je s ním jeho rodina. Vo videu vidíme Rennerovu sestru a matku, ako sa o neho starajú a herec si „užíva“ ich pozornosť. Je skvelé, že herec už vtipkuje a je dobre naladený, no súdiac podľa jeho výzoru, je stále vo veľkých bolestiach. 

5. januára 2023, 14:00 Čas čítania 2:02 Už dlho sme nehrali návykovejšiu hru. Vampire Survivors je jedna z najlepších hier roka a je celkom zadarmo! Už dlho sme nehrali návykovejšiu hru. Vampire Survivors je jedna z najlepších hier roka a je celkom zadarmo!

Herec príspevkom zároveň ďakuje fanúšikom a všetkým za podporu. Hollywoodsky herec utrpel vážne zranenia hrudníka, hlavy a nôh, keď ho na začiatku roka prevalcoval jeho vlastný snežný pluh vážiaci 6,5 tony. 

Jeho stav je naďalej vážny, no stabilizovaný. Ďalšie informácie o jeho zdravotnom stave zatiaľ nemáme. Šerif, ktorý pri nehode zasahoval, už medzitým opísal, čo presne sa mu stalo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia