Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
10. novembra 2022, 13:32
Čas čítania 0:53
Kamila Šebestová

KC Dunaj aj Bohéma na Nový rok zatvoria svoje brány. Kultové podniky rušia pre rekonštrukciu budovy OC Dunaj

KC Dunaj aj Bohéma na Nový rok zatvoria svoje brány. Kultové podniky rušia pre rekonštrukciu budovy OC Dunaj
Zdroj: Kamila Šebestová
NEWS BRATISLAVA KLUBY A BARY
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Bohéma aj KC Dunaj by mali skončiť k 1. januáru 2023.

KC Dunaj, Bohéma aj klub Wax sa zatvárajú 1. januára 2023. Podniky sa zatvárajú pre rozsiahlu rekonštrukciu budovy OC Dunaj, povedal nám zdroj z KC Dunaj. 

Ak bývaš v Bratislave, určite si aspoň raz zavítal do klubu KC Dunaj. Mnohí Bratislavčania v KC Dunaj doslova vyrástli – navštevovali kultúrne podujatia, žánrové párty či alternatívne koncerty. V kultúrnom centre na 4. poschodí Obchodného domu Dunaj si sa vždy skvele zabavil. KC Dunaj však funguje posledné mesiace. Kultový podnik nebude teda fungovať už od Nového roka.

Majitelia otvorili podobný priestor na internátoch Mlyny v budove bývalého študentského klubu Unique. Nazvali ho UniK a štýlom interiéru aj výberom eventov pripomína KC Dunaj. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa UniK Mlyny (@unik_mlyny)

Do budúcna sa majitelia chystajú otvoriť ďalší priestor, konkrétnu lokáciu však zatiaľ nechcú zverejniť.

Okrem KC Dunaj sa môžeš rozlúčiť aj s obľúbeným barom Bohéma, ktorý však nekončí – takisto plánuje otvoriť nové priestory. Patrí k nemu aj nočný klub Manifest Bohéma na Hurbanovom námestí.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Rekonštrukciu budovy Obchodného centra Dunaj realizuje firma CTP. „Ide o prerábku, ktorá bude trvať asi tri roky,“ povedal nám majiteľ Bohémy Roman Chrappa.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MANIFEST (@manifestbohema)

Tretia prevádzka, ktorá sa zatvára kvôli rekonštrukcii, je hudobný klub Wax. Vedie ho časť tímu kultového Subklubu, ktorý zanikol pre developerské plány. V jeho priestoroch predtým fungoval aj klub Dole. 

„Wax sa zatvára k 1. 1. Plánujeme otvoriť nové priestory, no nie je to ľahké,“ povedal majiteľ Waxu Branislav Kŕč. 

Domov
Zdieľať
Diskusia