Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
26. októbra 2022, 13:30
Čas čítania 0:46
Richard Balog

Veľkometrážny penthouse na brehu Liptovskej Mary za 1,4 milióna eur. Takto vyzerá dokonalý únik z ruchu veľkomesta

Veľkometrážny penthouse na brehu Liptovskej Mary za 1,4 milióna eur. Takto vyzerá dokonalý únik z ruchu veľkomesta
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Štvorizbový byt v luxusnom vyhotovení sa nachádza v novom rezidenčnom komplexe Marina Liptov a ponúka panoramatický výhľad aj veľkorysú terasu.

V ponuke realitnej kancelárie Svoboda & Williams je nový klenot v podobe veľkometrážneho penthousu na brehu Liptovskej Mary, do ktorého sme sa zamilovali na prvý pohľad.

Bývanie s úžitkovou plochou 163 štvorcových metrov sa nachádza na jednom z najkrajších miest na Slovensku v rezidenčnom komplexe Marina Liptov a ponúka panoramatický výhľad aj veľkorysú terasu, ktorá má 114 štvorcových metrov. Penthouse je vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú únik z ruchu veľkomesta.  

Odporúčané
Víkendový apartmán, ktorý kombinuje prírodné materiály s modernou. Dominantným prvkom je kontrastný zelený krb Víkendový apartmán, ktorý kombinuje prírodné materiály s modernou. Dominantným prvkom je kontrastný zelený krb 20. októbra 2022, 10:30

S cieľom maximálneho komfortu pre majiteľov vedie výťah až priamo do interiéru bytu. Koncept dispozície je založený na otvorenosti všetkých priestorov – štvorizbový apartmán disponuje obývacou izbou s dominantným kozubom, ktorá má takmer 80 štvorcových metrov a je spojená s kuchyňou a s jedálenskou časťou. 


Súčasťou penthousu sú tiež dve kúpeľne, dve samostatné toalety a tri spálne, z ktorých vedie vstup na krytú terasu s nezameniteľným výhľadom na krásy Tatier cez vodné dielo. Dizajn v sebe kombinuje prvky luxusu s modernou v adekvátnom pomere. 

Rezidenčný komplex Marina Liptov ponúka vlastný prístav na lode alebo plachetnice, ale aj široký rozsah služieb vrátane súkromného wellness centra. Cena za túto krásu na vodnej hladine je 1 396 800 eur vrátane dvoch parkovacích miest a dvoch pivničných kobiek.

Liptovský MikulášLiptovský MikulášLiptovský MikulášLiptovský Mikuláš
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia