Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
21. októbra 2022, 20:00
Čas čítania 1:12

TOP 3 v piatok: Hovorca prezidentky dal coming out, Slafkovský strelil prvý gól v NHL, polícia zadržala 16-ročného pre terorizmus

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Toto sú najdôležitejše správy dnešného dňa.

Hovorca prezidentky dal coming out

Hovorca prezidentky Strižinec sa otvorene prihlásil k tomu, že je gay. „Nenechajme v tom Romana samého,“ povedal o majiteľovi Teplárne, pred ktorou minulý týždeň zavraždili dvoch ľudí z queer komunity. „Ako jeden z mála rozvíja komunitný život ako vo veľkých mestách,“ dodal Strižinec.

Od parlamentu nemal žiadne očakávania. To, že návrh zákona o partnerskom spolužití neprešiel, ho neprekvapilo. „Od tohto parlamentu sa nedá čakať nič. Najväčší úspech je, že sa začala schôdza.“ Nemyslí si, že by súčasným zložením Národnej rady SR mohol prejsť zákon o registrovaných partnerstvách. 

Martin Strižinec | prezidentka Zuzana Čaputová
Prezidentka Zuzana Čaputová a hovorca Martin Strižinec. Zdroj: Instagram/Martin Strižinec

Juraj Slafkovský prvýkrát skóroval v NHL a prelomil rekord

Juraj Slafkovský sa v piatom zápase NHL konečne dočkal a zaznamenal svoj premiérový gól v NHL. Pri hladkej výhre Montrealu Canadiens zvyšoval v druhej tretine na 4 : 0. Zápas sa nakoniec skončil 6 : 2.

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

Hráči Montrealu, ktorý zvíťazil tretíkrát v rade, vyhrávali 3 : 0 už po prvých 4 strelách na bránu. Draftová jednotka, ktorá nastúpila vo štvrtom útoku, sa presným zásahom stala zároveň najmladším strelcom v NHL zo Slovenska. Vo veku 18 rokov, 6 mesiacov a 22 dní prekonal rekord Mariána Gáboríka.

Juraj Slafkovský | NHL
Juraj Slafkovský. Zdroj: Getty Images/Minas Panagiotakis-Stringer

NAKA zadržala stredoškoláka podozrivého z terorizmu

Policajti z Národnej kriminálnej agentúry dnes na západnom Slovensku zadržali 16-ročného stredoškoláka podozrivého z účasti na terorizme.

„Príslušníci NAKA v súčinnosti s Vojenským spravodajstvom 21. októbra 2022 vykonali realizáciu trestnej veci pod názvom Balerion,“ priblížila polícia. Ide o trestné činy založenia, podpory a propagácie hnutia smerujúceho k potlačeniu základných práv a slobôd i niektoré formy účasti na terorizme.


Dôkazy o páchaní trestnej činnosti zabezpečila NAKA v spolupráci s Vojenským spravodajstvom v rámci vyšetrovania trestnej veci Slovakbro.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Polícia SR

Instagramový post dňa: Romeo a Júlia

Saritická stránka Zomri si pripomína bizarný moment z rokovania parlamentu, keď sa Romana Tabák a Igor Matovič prirovnali k Romeovi a Júlii.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia