Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
21. októbra 2022, 7:20
Čas čítania 0:47

Juraj Slafkovský prvýkrát skóroval v NHL. Stal sa prvou hviezdou zápasu a zotrel rekord Mariána Gáboríka

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Juraj Slafkovský prvýkrát skóroval v NHL. Stal sa prvou hviezdou zápasu a zotrel rekord Mariána Gáboríka
Zdroj: Gettyimages/Minas Panagiotakis-Stringer
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V rámci oslavy vynadal protihráčovi.

Juraj Slafkovský sa v piatom zápase NHL konečne dočkal a zaznamenal svoj premiérový gól v NHL. Pri hladkej výhre Montrealu Canadiens zvyšoval v druhej tretine na 4 : 0. Zápas sa nakoniec skončil 6 : 2.

Hráči Montrealu, ktorý zvíťazil tretíkrát v rade, vyhrávali 3 : 0 už po prvých 4 strelách na bránu. Draftová jednotka, ktorá nastúpila v štvrtom útoku, sa presným zásahom stala zároveň najmladším strelcom v NHL zo Slovenska. Vo veku 18 rokov, 6 mesiacov a 22 dní prekonal rekord Mariána Gáboríka.

Po góle nakričal na obrancu Josha Browna, ktorý mu niekoľko sekúnd pred gólovou strelou uštedril tvrdý hit. Radujúci sa spoluhráči ho nonšalantne usmernili na striedačku. Útočník aj po presnom zásahu prekypoval energiou a na plnom štadióne Bell Centre sa ešte tri minúty po góle skandovalo Slovákovo priezvisko. Juraj Slafkovský predviedol doteraz najlepší výkon v NHL a stal sa aj prvou hviezdou zápasu.

Domov
Zdieľať
Diskusia