Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
10. októbra 2022 o 20:00
Čas čítania 1:04

TOP 3 v pondelok: Rusi poslali bomby na Kyjev, ďalší opití Slováci na cestách a Slafkovského úspech

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Toto sú najdôležitejšie články dnešného dňa.

Kremeľ zaútočil na Kyjev, Putin sa k útoku priznal

Centrom Kyjeva sa v pondelok ráno ozvalo niekoľko výbuchov. Bombardovanie si vyžiadalo obete a mnohých zranených. Okrem Kyjeva Rusi bombardovali aj Ľvov a ďalšie mestá a regióny na Ukrajine. Výbuchy hlásili v Ternopiľskej oblasti a mestách Dnepropetrovsk, Žytomyr, Mykolajiv a Chmeľnyckyj.

Putin potvrdil bombardovanie, hovorí o odvete. Chváli sa, že zasiahli mnohé energetické, vojenské a komunikačné zariadenia.

ukrajina
Zdroj: TASR

Ďalší opití vodiči na cestách

Policajti zo Senca zasahovali v obci Rovinka, kde havaroval 29-ročný vodič. Zišiel z cesty a narazil priamo do lampy. Mužovi po príchode polície namerali takmer 5 promile. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na Facebooku. Z medicínskeho hľadiska predstavuje takéto promile riziko smrteľnej otravy alkoholom. Pri nehode sa nikto nezranil.

Len 22-ročný Slovák šoféroval starú škodovku, ktorá už nebola spôsobilá na to, aby mohla byť súčasťou cestnej premávky. S autom spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej sa tentoraz, našťastie, nikto vážnejšie nezranil. 

8. novembra 2022 o 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

Podľa polície sa vodič po dopravnej nehode snažil z miesta činu utiecť. Keď ho polícia dolapila, pri dychovej skúške odhalila, že je opitý. Nafúkal až 3,98 promile

Polícia SR
Zdroj: Polícia SR

Slafkovský si zahrá v áčku

Juraj Slafkovský si zahrá v áčkovom tíme Montrealu Canadiens. Tím o tom informoval v pondelok popoludní. Slovenský útočník presvedčil trénerov napriek tomu, že v príprave nepodal ideálny výkon, nazbieral len dve asistencie, pripísal si dva mínusové body a štyri trestné minúty. Jeho tím odohral osem duelov, zvíťaziť sa mu nepodarilo ani raz. V prvom tíme NHL odohrá minimálne začiatok sezóny, následne sa uvidí, či si ho nechajú alebo či bude musieť ísť na farmu. 

Montreal sezónu odštartuje proti Torontu Maple Leafs v noci zo stredy na štvrtok.

Slafkovský
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia