Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik TASR
10. októbra 2022, 10:57
Čas čítania 0:28

Opitý vodič pri Senci po havárii nafúkal takmer 5 promile. Hrozila mu smrteľná otrava alkoholom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Muž zišiel z cesty a narazil priamo do lampy.

Policajti zo Senca zasahovali v obci Rovinka, kde havaroval 29-ročný vodič. Zišiel z cesty a narazil priamo do lampy. Mužovi po príchode polície namerali takmer 5 promile. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na Facebooku.

Z medicínskeho hľadiska predstavuje takéto promile riziko smrteľnej otravy alkoholom. Pri nehode sa nikto nezranil.

„Vodič vozidla Seat Ibiza počas vedenia vozidla na Hlavnej ulici zišiel mimo vozovky a narazil do stĺpu verejného osvetlenia,“ opísali policajti. Vodiča následne zadržali, eskortovali na policajné oddelenie a umiestnili do cely policajného zaistenia.


„Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla polícia. Vec sa podľa nej realizuje v tzv. superrýchlom konaní.

Domov
Zdieľať
Diskusia