Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2022, 19:30
Čas čítania 0:27
Tímea Krauszová

Instagram znovu nefunguje, pribúdajú hlásenia: apka sa po otvorení hneď vypne, nefungujú správy a ani odinštalovanie nepomáha

TECH INSTAGRAM SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Obľúbená sociálna sieť dnes večer nefunguje na žiadnom zariadení.

Aplikácia Instagram niektorým ľuďom nefunguje. Problémy hlásia používatelia zo sveta aj zo Slovenska. Podľa stránky downdetector.sk pribudlo okolo 19.00 h viac ako tisíc hlásení chýb. Väčšinou ide o problém so samotnou aplikáciou. Na webe Is The Service Down ľudia píšu, že apka sa po otvorení hneď vypína, niektorým dokonca zmizli správy. Okrem týchto webov pribúdajú hlásenia pod značkou #instagramdown aj na Twitteri.

Niektorí z komentujúcich píšu, že aplikácia opakovane padá. Nepomohlo im ani vypnúť a zapnúť mobil či odinštalovať a nanovo nainštalovať Instagram. Medzi ďalšími problémami hlásia aj problémy s prihlasovaním či drobné výpadky. Aplikácia, ktorá patrí pod spoločnosť Meta, zažíva výpadok, ktorý sa týka najmä územia USA a Európy. Meta sa zatiaľ k výpadku nevyjadrila.

instagram downdetector
Zdroj: Downdetector.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia