Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2013, 12:23
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Nový očakávaný Mercedes-Benz GLA sa pomaly odhaľuje!

TECH
Uložiť Uložené

Automobilka Mercedes-Benz práve vypustila prvé oficiálne video, na ktorom sa pomaly predstavuje úplne nová trieda GLA.

Nový očakávaný Mercedes-Benz GLA sa pomaly odhaľuje!

Automobilka Mercedes-Benz vypustila prvé oficiálne video, na ktorom sa pomaly predstavuje úplne nová trieda GLA.

"Ožíva nová trieda GLA. Sledujte posledný teaser pred zajtrajším predstavením." To sú slova, ktoré sa dnes spolu s videoupútavkou ocitli na oficiálnom fanpage na Facebooku. Nemecká prestížna automobilka týmto spôsobom pomaly odhaľuje dlho očakávaný model, ktorý vytvorí úplne novú triedu GLA. Tá bude najmenšou terénnou triedou značky s hviezdou na kapote. 

Na detailoch z upútavky je jasné, že oproti konceptu, ktorý sa predstavil približne pred polrokom, sa toho podľa očakávaní veľa nezmenilo. Automobil si tak zachoval svoj tvar a dizajn. Produkčná verzia samozrejme dostala civilnejšie nárazníky, ktoré sa budú očividne podobať tým z triedy A/CLA z ktorej vlastné vychádza. Rovnaký dizajnový smer je vidno i na predných a zadných svetlách. Motorizácie zatiaľ nie sú veľmi známe, avšak hovorí sa výhradne o preplňovaných štvorvalcoch. 

Automobily tohto typu sú stále viac a viac populárne. Keďže nový dizajnový smer, ktorý nastolili triedy A a CLA je naozaj vydarený a sám Mercedes otvorene hovorí, že spomínané triedy sa veľmi dobre predávajú, s príchodom GLA-čka očakáva zaručený úspech. Viac uvidíme, podľa príspevku na Facebooku, pravdepodobne už zajtra, kedy sa nová trieda ukáže svetu. Oficiálna premiéra prebehne na autosalóne vo Frankfurte.

Foto & Video: Mercedes-Benz

Domov
Zdieľať
Diskusia