Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2022, 6:42
Čas čítania 0:37
Jana Chovancová

Kuriózny prípad vandalizmu v Sládkovičove je vyriešený, „páchateľmi“ boli dva pouličné psy

NEWS PES POLÍCIA SR VANDALIZMUS
Uložiť Uložené

Ráno prišla na políciu majiteľka auta Škoda, pretože jej vraj v noci niekto poškodil zaparkované vozidlo. Kamerové záznamy odhalili páchateľov, ktorí si však trest odpykať nemusia.

Ráno prišla na policajnú stanicu v Sládkovičove majiteľka bielej Škody a sťažovala sa, že jej v noci niekto poškodil zaparkované auto. Polícia pomerne rýchlo vypátrala páchateľov, píše o tom na svojej facebookovej stránke polícia Slovenskej republiky. 

Neboli to však hocijakí záškodníci, a preto si nebudú musieť odpykať trest. Išlo totiž o dva psy, ktoré sa odhodlane snažili chytiť lasicu. 

„Tá sa pred nimi ukryla do motorovej časti auta. Pri úpornej snahe ju odtiaľ dostať psy poškriabali lak a zvnútra na aute pracovala aj lasička, ktorá si zúbky brúsila o brzdovú hadicu. Svojím spoločným počínaním spôsobili majiteľke škodu približne 250 eur,“ píše polícia. 

Anketa:
Bol by si nahnevaný, ak by ti auto poškodili dva psíky?
Áno, nevidím rozdiel medzi poškodením človekom a zvieraťom.
Nie, nemohli predsa tušiť, že páchajú niečo zlé. 
Áno, nevidím rozdiel medzi poškodením človekom a zvieraťom.
43 %
Nie, nemohli predsa tušiť, že páchajú niečo zlé. 
57 %
Mohlo by ťa zaujímať:
Aj v Chorvátsku môžeš vo vode naraziť na žraloka, hovorí expert. Nebál by som sa ich, väčšina je neškodná, upokojuje dovolenkárov
Pohoda 2022: Toto je line-up festivalu Pohoda. V akom čase vystúpia interpreti?
Šofér Fordu preletel okolo radaru priamo v obci rýchlosťou 106 km/h. Dávajte si pozor, lebo bude neskoro, varujú policajti
Domov
Zdieľať
Diskusia