Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2022, 14:31
Čas čítania 0:30
Martin Adam Pavlík

Tvorcovia Westworldu lákajú ďalším trailerom na štvrtú sériu. Nájdeš v ňom veľa akcie, rozzúrených robotov, no tiež mnoho sĺz

Tvorcovia Westworldu lákajú ďalším trailerom na štvrtú sériu. Nájdeš v ňom veľa akcie, rozzúrených robotov, no tiež mnoho sĺz
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA WESTWORLD
Uložiť Uložené

Prvú epizódu si na HBO MAX budeš môcť pozrieť už v nedeľu 26. júna.

Aj ty už napäto čakáš na štvrtú sériu skvelého sci-fi seriálu Westworld? Tvorcovia nám týždeň pred oficiálnou premiérou odhalili druhý trailer. Vyzerá to tak, že sa skutočne máme na čo tešiť.

V upútavke vidno veľa akcie, vybuchujúcich áut, rozzúrených robotov, no tiež mnoho sĺz. Po dvoch rokoch sa na scénu vracia aj hviezdny herecký ansámbel Evan Rachel Wood, Aaron Paul, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth či Angela Sarafyan.

Seriál je založený na motívoch pôvodného rovnomenného sci-fi westernu, ktorý v roku 1973 napísal a zrežíroval Michael Crichton. Následne ešte vzniklo pokračovanie Futureworld (1976) a televízny seriál Beyond Westworld (1980). Štvrtá séria súčasného seriálu, ktorý odštartoval v roku 2016, bude mať osem epizód. Prvú si na HBO MAX budeš môcť pozrieť už v nedeľu 26. júna.

Domov
Zdieľať
Diskusia