Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2022, 8:16
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Juhokórejský remake Money Heistu bude originálny. Prvý trailer odhaľuje, že sa v seriáli spojí Severná a Južná Kórea

Juhokórejský remake Money Heistu bude originálny. Prvý trailer odhaľuje, že sa v seriáli spojí Severná a Južná Kórea
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY MONEY HEIST KOREA
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer na juhokórejský remake seriálu Money Heist od Netflixu. Premiéra je naplánovaná na jún 2022.

Streamovacia spoločnosť Netflix odhalila prvý trailer na seriál Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Ide o juhokórejský remake španielskeho seriálu, ktorý sa na Netflixe stal obrovským hitom. 

Odporúčané
Kto je najsilnejší hrdina Marvelu a v akých filmoch ešte uvidíme postavy ako Doctor Strange, Thor, Daredevil či Spider-Man? Kto je najsilnejší hrdina Marvelu a v akých filmoch ešte uvidíme postavy ako Doctor Strange, Thor, Daredevil či Spider-Man? 19. mája 2022, 12:30

Báli sme sa, že remake bude obyčajnou kopírkou originálu, no juhokórejskí tvorcovia pre seriál vymysleli originálny dej a prostredie. Podnázov seriálu Joint Economic Area označuje významnú udalosť v dejinách Kórey. V seriáli sa Južná a Severná Kórea spoja do jednej krajiny, čo otvorí nové možnosti obchodu. Partia zlodejov sa to pokúsi využiť na zinscenovanie najväčšej lúpeže v histórii. 

Zdá sa, že postavy budú mať podobné mená a osobnosti ako v španielskom seriáli, no všetko ostatné bude zrejme iné. Yoo Ji-tae (Oldboy) si zahrá Professora, Kim Yunjin (Lost), Park Hae-soo (Squid Game) stvárni Berlin a Jun Jong-seo (Burning) bude Tokyo. Premiéra seriálu je na Netflixe naplánovaná na 24. jún 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia