Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2013 o 19:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Epický trailer pre Assassin’s Creed IV: Black Flag

TECH
Uložiť Uložené

Páči sa vám nový smer, akým sa AC uberá? Najnovšie a zároveň doteraz najlepšie zábery k hre nám ale jasne hovoria, že hra bude vynikajúca.

Epický trailer pre Assassin’s Creed IV: Black Flag

Pamätáte sa na Assassins Creed a Altaira, ktorý chudák nevedel ani plávať? Dnes tu máme Edwarda. S ním prebrázdime vody Karibiku a kde tu pomôžeme aj najobávanejšiemu pirátovi, Čiernej brade. Edward je úplný protipól Connora. K assassínom sa pridal, pretože si myslel, že mu to zabezpečí bohatstvo.

Osobne si nie som istý, či po nie príliš vydarenej trojke, hráči ocenia snahu priviesť do série AC niečo nové (cháp diametrálne odlišné prvky v porovnaní s predchádzajúcimi časťami). Väčšinu hry prežijeme na mori a zvyšok v pralese. Naše milované Benátky, druhý domov Ezia, tu hľadať nemôžeme a z doterajších záberov mám skôr pocit, že Ubisoft vytvoril najlepšiu pirátsku hru vôbec, aj keď má byť o niečom úplne inom. Teraz si už vychutnajte trailer s krásnymi zábermi a dajte nám vedieť, čo si o Assassin’s Creed IV: Black Flag myslíte vy.

Epický trailer pre Assassin’s Creed IV: Black Flag

Epický trailer pre Assassin’s Creed IV: Black Flag
Domov
Zdieľať
Diskusia