Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2013 o 17:39
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Travi$ Scott s novou kolekciou od LRG

MÓDA
Uložiť Uložené

Značka LRG už síce dlhšiu dobu nepatrí medzi tie vychytenejšie vo svojom obore, no vďaka novej kolekcii na jeseň 2013 by sa to mohlo zmeniť

Značka LRG už síce dlhšiu dobu nepatrí medzi tie vychytenejšie vo svojom obore, no vďaka novej kolekcii na jeseň 2013 by sa to mohlo zmeniť. Nie že by ponuka oblečenia bola niečo extra, ale zaujať môže skôr nová postava, ktorá sa pomaly dostáva do vnútra LRG. Po Jahlil Beatsovi totiž prichádza na rad Travi$ Scott, ktorý sa tentokrát postaral o réžiu najnovšieho video lookbooku. Okolo Travi$a už je v poslednom období celkom slušný hype a niet sa ani čomu čudovať, keďže mal prsty v Yeezusovi, Magna Carta Holy Grail, Waleho The Gifted a dokonca vydal aj kvalitné EP Owl Pharaoh. Samotná kolekcia sa dokonca k nemu celkom aj hodí, a tak môžeme hovoriť o dosť vydarenom počine.

Song: Dance On The Moon

Domov
Zdieľať
Diskusia