Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2022, 19:51
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Jaroslav Naď zdieľa video, v ktorom Ľuboš Blaha ďakuje Rusku. Obraňujete tých, ktorí zabíjajú nevinných ľudí, odkazuje

POLITIKA JAROSLAV NAĎ SMER-SD STRANA REPUBLIKA
Uložiť Uložené

„Odkážme spoločne do Moskvy a do Petrohradu: Ďakujeme!“ burcuje Blaha dav na videu spred necelých dvoch mesiacov.

Minister obrany Jaroslav Naď tvrdí, že extrémisti a fašisti v slovenskej politike kvôli svojim osobným záujmom klamú ľudí. Na Facebooku zdieľal video, v ktorom Ľuboš Blaha (Smer-SD) na proteste proti obrannej dohode s USA pred Prezidentským palácom v Bratislave koncom januára ďakuje Rusku.

„Odkážme spoločne do Moskvy a do Petrohradu: Ďakujeme!“ burcuje Blaha dav na videu spred necelých dvoch mesiacov. Rovnako na pódiu spoločne s Robertom Ficom a Jurajom Blanárom skandujú: „Nikdy proti Rusku!“

Na zostrihu sú tiež kontroverzné názory Milana Uhríka (Republika) na pôde Európskeho parlamentu alebo Ficove vyjadrenia o tom, že dohody z Minska, ktoré boli zamerané na urovnanie konfliktu v Donbase, vraj porušuje viac ukrajinská ako ruská strana.

„Úprimne vám prajem, aby ste našli tie správne a hlavne pravdivé slová, keď sa vás budú vaše deti pýtať, prečo obraňujete tých, ktorí zabíjajú nevinných ľudí,“ píše Jaroslav Naď na sociálnej sieti k priloženému videu.

„Prajem vám, aby ste našli vo svojom živote ozajstné šťastie a pokoj, pretože to, čo vás zožiera, musí byť väčšie ako vy. Prajem vám, aby ste našli odpustenie u všetkých, ktorých ste bezbreho oklamali pre svoje osobné záujmy,“ odkazuje minister obrany a dodáva, že čím viac extrémisti a fašisti kričia, tým je istejšie, že im horí za ušami.

Domov
Zdieľať
Diskusia