Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
9. apríla 2022, 10:30
Čas čítania 0:41
Sponzorovaný obsah

Tenisky, ktoré sa hodia ku všetkému a prechodíš v nich celý deň? Aj také sú nové modely od ECCO

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

V reportáži ti ukážeme zákulisie kampane s Ivanou Surovcovou.

S teplým, jarným počasím prichádza aj zmena šatníku a väčšina z nás sa prikloní práve k teniskám. Ako si vybrať tie správne? Pohodlná a kvalitná obuv je vec, pri ktorej by si nemal robiť kompromisy. V tejto reportáži ti predstavíme nový model od ECCO, ktorý už na prvý pohľad zaujme svojím minimalistickým dizajnom. Tieto tenisky vieš nosiť naozaj ku všetkému, pretože ich univerzálny vzhľad sa hodí ku každému outfitu. Sú dostupné pre mužov aj ženy a tiež v neutrálnych aj žiarivých farbách. Výrobcovia tak dbali na to, aby si ich mohol obuť naozaj každý.

V reportáži ti ukážeme, ako vyzeralo zákulisie najnovšej kamapne ECCO. Uvídiš, že tento škandinávsky, nadčasový dizajn ti vydrží v šatníku naozaj dlho a nie je to len klasický módny výstrelok, ktorý bude „in“ iba pár mesiacov. Môžeš sa inšpirovať outfitmi, ktoré má na sebe aj tvár kampane Ivana Surovcová a naša moderátorka Barbora Bakošová. Ďalej sa dozvieš, prečo sú také pohodlné, že v nich zvládneš chodiť celý deň. Všetky modely sú vyrobené s dôrazom na udržateľnosť.

Pozri ponuku
Domov
Zdieľať
Diskusia