Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2022, 12:44
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Polícia obvinila hlavnú aktérku šikany v Miloslavove. 16-ročná agresorka obeť bila a vyzliekala

Polícia obvinila hlavnú aktérku šikany v Miloslavove. 16-ročná agresorka obeť bila a vyzliekala
Zdroj: Refresher/Daniel Mikolášik
NEWS ÚTOK V MILOSLAVOVE
Uložiť Uložené

V prípade z januára 2022 nastal dôležitý posun.

V prípade incidentu, ktorý sa odohral v obci Miloslavov, obvinila polícia mladistvú 16-ročnú agresorku, ktorá vystupuje pod menom Ela. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti.

Odporúčané
Išli sme po stopách tínedžerskej bandy z Miloslavova: v areáli družstva útočia pravidelne, bývalý člen nám opísal, ako fungujú Išli sme po stopách tínedžerskej bandy z Miloslavova: v areáli družstva útočia pravidelne, bývalý člen nám opísal, ako fungujú 8. januára 2022, 9:30

Dievča je podľa polície obvinené z trestného činu ublíženia na zdraví a trestného činu výtržníctva. Mladistvej hrozí polovičný trest v porovnaní so situáciou, keby rovnaký trestný čin spáchala ako dospelá. 


Maloleté 11-ročné dievča mali podľa medializovaných informácií kamaráti napadnúť, opiť a vyzliecť 2. januára v Miloslavove. Incident si mali natočiť na telefón a zverejniť na sociálnych sieťach. Celé sa to malo odohrať v obci v areáli bývalého družstva, na ktorom sa bol osobne pozrieť aj Refresher. Na zverejnenom videu by mali byť 14-, 15- a 16-ročné deti. Celkovo polícia evidovala približne 10 podozrivých osôb. 


Podľa medializovaných informácií by takýto prípad nemal byť jediný a táto skupina už mala na deti zaútočiť aj v minulosti. 

O tom, že detské gangy nie sú na Slovensku ničím výnimočným, nám porozprával odborník Miroslav Schlesinger, ktorý sa venuje prevencii proti kriminalite. Viac o téme útoku v Miloslavove si môžeš prečítať v tomto vlákne

Odporúčané
„Detské gangy“ na Slovensku: díler chcel zo 14-ročnej frajerky spraviť prostitútku (Rozhovor) „Detské gangy“ na Slovensku: díler chcel zo 14-ročnej frajerky spraviť prostitútku (Rozhovor) 30. januára 2022, 9:30
Späť
Zdieľať
Diskusia