Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2022, 10:31
Čas čítania 0:39
Kamila Šebestová

VIDEO: V Mexiku zatkli člena drogového kartelu počas náboženskej ceremónie. Kňaz sa ho predtým spýtal, či sa zrieka satana

NEWS DROGY MEXIKO
Uložiť Uložené

José Bryan Salgueiro Zepeda je členom rodiny, ktorá je v drogovom podsvetí veľmi dobre známa.

„Zriekate sa satana?“ spýtal sa kňaz vysokopostaveného člena drogového kartelu pár sekúnd predtým, než ho zatkli. José Bryan Salgueiro Zepeda spoločne s dvomi ženami a jedným mužom v tom čase podstupoval v kostole v Mexiku baptistickú náboženskú ceremóniu. Spoza ich chrbtov sa zrazu vynoril policajt v kukle, ktorý vyvliekol kriminálnika z kostola, informuje portál Vice News

Zatknutie pripomínalo scénu zo seriálu Narcos. Môžeš si ho pozrieť v tomto videu. 

José Bryan Salgueiro Zepeda je členom rodiny, ktorá je v drogovom podsvetí veľmi dobre známa. Jeho otec je zakladateľom jednej z organizovaných skupín drogového kartelu Sinaloa. Salguierovci sú podľa portálu Vice News úzko prepojení s rodinou drogového bosa El Chapa Guzmána. 

USA za akúkoľvek informáciu o bratoch Salgueirovcoch vypísali odmenu 5 miliónov dolárov. Viacero členov tejto rodiny sa údajne aktívne pohybuje v drogovom biznise.  

Domov
Zdieľať
Diskusia