Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2022, 20:34
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

VIDEO: Rytmusovi došla trpezlivosť so Separom. Pre teba bolo normálne, že nečestne pretekáš a magoríš ľudí, tvrdí člen Kontrafaktu

NEWS KONTRAFAKT RYTMUS SEPAR
Uložiť Uložené

Rytmus zo zadného sedadla reaguje na útoky, ktoré voči Kontrafaktu viedol Separ v posledných týždňoch.

Rytmusovi pretiekol pohár trpezlivosti. Kým na začiatku roka, keď konflikt medzi Kontrafaktom a DMS prebiehal najintenzívnejšie, zostával ticho a odmietal výraznejšie reagovať, teraz na Youtube zverejnil takmer 25-minútové vyjadrenie o tom, ako vníma „vojnu, o ktorej som nevedel, že som v nej“.

Úvod konfliktu medzi Kontrafaktom na čele s Egom a Rytmusom a Separom do veľkej miery vyprovokovala recenzia na Refresheri, z ktorej vyšiel lepšie práve album Kontrafaktu s názvom KF ako Rolls, zatiaľ čo DMS recenzenti umiestnili na posledné tretie miesto. 

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Aký konflikt sa rozpútal medzi Kontrafaktom a DMS? Rytmus so Separom na Instagrame odhaľujú zákulisné intrigy rapu VYSVETĽUJEME: Aký konflikt sa rozpútal medzi Kontrafaktom a DMS? Rytmus so Separom na Instagrame odhaľujú zákulisné intrigy rapu 20. januára 2022, 17:30

Separ na sociálnych sieťach na Kontrafakt opakovane zaútočil tým, že podľa svojich štatistík je práve on najpočúvanejším a najpopulárnejším raperom na Slovensku. Rytmus aj Ego tieto tvrdenia odmietali, čo podľa Rytmusa v najnovšom vyjadrení potvrdzujú dáta o najpredávanejších albumoch aj najnavštevovanejších rapových koncertoch v histórii Slovenska.
 

„Ty si sa z môjho ukazovania čísel vygradoval do takého bodu, že pre teba bolo normálne, že nečestne pretekáš a magoríš ľudí – trebárs, že nechajte celú noc pustený môj Spotify, a strašne si sa tváril, aká je to sranda,“ vysvetľuje Rytmus, ako podľa neho Separ nabral čísla, vďaka ktorým sa chce profilovať ako najpopulárnejší raper v krajine.

Separov pohľad a vysvetlenie celej kauzy z jeho perspektívy nájdeš v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia