Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2022, 11:08
Čas čítania 0:31
Martin Adam Pavlík

Tomáš Valášek súrne hľadá do domácnosti nový počítač. Vtipne reaguje na včerajšie okolnosti týkajúce sa prejavu pre prezidentku

Tomáš Valášek súrne hľadá do domácnosti nový počítač. Vtipne reaguje na včerajšie okolnosti týkajúce sa prejavu pre prezidentku
Zdroj: Facebook/@Tomáš Valášek
POLITIKA TOMÁŠ VALÁŠEK ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Poslanec má svojský zmysel pre humor.

Poslanec Progresívneho Slovenska Tomáš Valášek si dnes v najnovšom statuse na Facebooku zažartoval v súvislosti so včerajšou informáciou Refresheru o tom, že vraj bol autorom prejavu prezidentky Zuzany Čaputovej. „Kúpime druhý počítač do domácnosti. Zn. rýchle,“ napísal Valášek. 

Poslanec tak vtipne reaguje na vyhlásenie Prezidentského paláca, ktorý oznámil, že podklady k vyhláseniu písala jeho manželka. Tá je totiž Čaputovej poradkyňou. Podľa údajov zo súboru, ktorý poslala prezidentská kancelária do redakcie, prejav vznikol práve na jeho počítači.



Na otázku, či spolupracoval na vyhlásení prezidentky alebo ho sám písal, nám však včera Valášek po telefóne povedal, že sa k veci nemôže vyjadriť. „Nemôžem vám povedať ani tak, ani tak, prepáčte,“ tvrdil.

V dokumente vyhlásenia z 1. 2. 2022 je ako autor uvedený Tomáš Valášek.
V dokumente vyhlásenia z 1. 2. 2022 je ako autor uvedený Tomáš Valášek. Zdroj: prezident.sk/screenshot



Valášek je bývalý diplomat a expert na zahraničnú politiku. Do parlamentu kandidoval za stranu Za ľudí a nedávno vstúpil do hnutia Progresívne Slovensko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia