Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2022, 14:30
Čas čítania 7:18
Jakub Paulík

10 luxusných domov hudobných hviezd: Travis Scott má vilu v tvare jachty a Ed Sheeran vlastnú minidedinu

10 luxusných domov hudobných hviezd: Travis Scott má vilu v tvare jachty a Ed Sheeran vlastnú minidedinu
Zdroj: Youtube/Daniel Rosenfeld
ZAUJÍMAVOSTI BEYONCÉ DRAKE ED SHEERAN EMINEM HUDBA KATY PERRY LADY GAGA LUXUSNÉ DOMY SLÁVNYCH OSOBNOSTÍ RIHANNA TAYLOR SWIFT THE WEEKND TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Do týchto obrovských víl by sa mohli nasťahovať aj celé rodiny.

Lady Gaga, Ed Sheeran či Drake. Mená populárnych hudobníkov pozná dnes už azda každý. Vieš však, ako vyzerajú ich luxusné vily? Niektorí investovali peniaze do nehnuteľnosti pripomínajúcej jachtu, iní skúpili domy svojich susedov, čím si vytvorili súkromnú malú dedinu.

Drake si užíva voľné chvíle v dome, ktorý vyzerá skôr ako obrovská nedobytná pevnosť, Katy Perry má krásny výhľad na Tichý oceán a Taylor Swift vo svojej vile usporadúva bláznivé párty.

Na Refresheri sa pravidelne venujeme aj životom známych celebrít, ktorých kariérne úspechy môžu byť pre mladých ľudí často inšpirujúce. V predošlom článku sme sa sústredili na domy hollywoodskych hercov a dnes sa pozrieme na luxusné vily hudobníkov. Ak ťa takýto obsah zaujíma, môžeš nás podporiť tým, že sa pridáš do klubu Refresher+.

Travis Scott

Dom Travisa Scotta na Google Earth v 3D.
Dom Travisa Scotta na Google Earth v 3D. Zdroj: Google Earth/screenshot
Miesto: Brentwood/Los Angeles/Kalifornia/USA
Hodnota: 23,5 milióna dolárov
Rozloha domu: 1 551 m²

Jeden z najlepších raperov súčasnosti si môže v oblasti bývania dovoliť skutočný luxus. V roku 2020 si preto kúpil vilu situovanú na kopci, ktorú spoločnosť De Loren & Associate postavila tak, aby pripomínala jachtu. 

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

23,5 milióna dolárov za obrovské 1 551 m² obydlie údajne priniesol v hotovosti, píše TMZ. V interiéri 3-poschodového domu si môže užívať vyvaľovanie v 7 spálňach a sprchovanie v 11 kúpeľniach. V dome nechýba súkromné kino, vínotéka, sauna, bar či posilňovňa. Jednoducho ideálna kombinácia na obrovskú párty.

Dom Travisa Scotta.
Dom Travisa Scotta. Zdroj: Youtube/TheRichest

Umiestnenie vily na kopci raperovi a jeho pozvaným hosťom umožňuje perfektný výhľad na okolie, ktorý si môžu vychutnávať aj z obrovského bazéna či priložených ležadiel. Vo štvrti Brentwood určenej pre prominentných majiteľov býva aj basketbalista LeBron James či modelka Petra Ecclestone, uvádza Dirt.

Travis Scott je známy aj ako milovník špičkových áut, a tak sa nemôžeme čudovať, že vo svojej garáži s 20 vozidlami skrýva kúsky ako Lamborghini Aventador či Bugatti Chiron. V dome rapera sa tiež nachádza niekoľko cenných kúskov od japonského umelca Toshiho Kawabatu vrátane špecifického zakriveného barového stola.

Rihanna

Vila Rihanny na Barbadose nie je, bohužiaľ, na Google Earth dostupná v 3D verzii. Vychutnať si ju však môžeš aj prostredníctvom videí na Youtube.
Vila Rihanny na Barbadose nie je, bohužiaľ, na Google Earth dostupná v 3D verzii. Vychutnať si ju však môžeš aj prostredníctvom videí na Youtube. Zdroj: Youtube/One Sandy Lane/screenshot
Miesto: Barbados
Hodnota: 22 miliónov dolárov
Rozloha domu: 929 m²

Slávna speváčka Rihanna si ešte v roku 2013 ako 25-ročná kúpila na Barbadose obrovskú vilu v rezorte One Sandy Lane, ktorá ju vtedy vyšla na 22 miliónov dolárov. Podľa Daily Mail nehnuteľnosť odkúpila od milionárskeho obchodníka Michaela Tabora. U jeho syna Ashleyho Tabora spievala na párty za 2 milióny dolárov.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 109422 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Kto má na dome nepriestrelné sklá a pristávaciu plochu pre vrtuľníky.
  • Ako vyzerá malá dedina Eda Sheerana.
  • Čie WC automaticky zdvihne toaletnú dosku a spustí pri vykonávaní potreby hudbu.
  • Ktorá speváčka si zo svojej vily spravila jeden obrovský šatník s oblečením.
  • Kto má v dome basketbalové ihrisko vo veľkosti, na akých sa hráva NBA.

Domov
Zdieľať
Diskusia