Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2022, 18:30
Čas čítania 5:24
Adam Novosad

„Mužov mením častejšie ako nohavičky.“ Nadržanci v novom Too Hot to Handle porušili zákaz intímností už po 8 minútach

ZAUJÍMAVOSTI TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Tretia séria Too Hot to Handle verných fanúšikov nesklamala. Netflix sa však bude musieť zamyslieť nad tým, kam chce šou smerovať v budúcnosti.

Keď Netflix v pandemickom roku vydal reality šou Too Hot to Handle, spôsobil hotový ošiaľ. Základný koncept zhromaždiť partiu 10 „nadržancov“ na izolovanom ostrove s luxusným rezortom bez toho, aby vopred vedeli, že sa budú musieť zdržať sexu, dokázal v prvej sérii vytvoriť úsmevné aj dramatické situácie.

Medzitým tvorcovia z Netflixu očividne pochopili, že ak koncept Too Hot to Handle funguje, treba z neho vyžmýkať poslednú kvapku financií. Minulý rok sme sa preto dočkali druhej série originálnej šou s Američanmi, Britmi či Austrálčanmi, ale karty zamiešali najmä oveľa divokejšie verzie z Brazílie a potom z celej Latinskej Ameriky. 

Začiatok roka 2022 sa Netflix rozhodol okoreniť treťou sériou originálneho Too Hot to Handle. Dočkali sme sa partie z anglicky hovoriacich krajín, ktorá sa podľa úvodných dokrútok chystala na poriadne divoký sexuálny maratón. Bol však opak pravdou?

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix

Keď zistíš, že si v Too Hot to Handle a chceš volať svojej matke

Latinskoamerické edície Too Hot to Handle nás ako divákov rozmaznali. Oproti originálnej verzii ľudia z Južnej Ameriky či Mexika nemali problém pred kamerami okamžite odhodiť zábrany.

Odporúčané
Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca 29. júla 2023, 10:00

Ba čo viac, Netflix vymyslel nové pravidlo, podľa ktorého mali súťažiaci na prvých 24 hodín možnosť sexuálne sa zbližovať, akokoľvek chcú, nech je po začiatku zákazu akýchkoľvek intímnych dotykov, bozkávania sa a sexu frustrácia súťažiacich oveľa väčšia. 

Inak to nebolo ani v tejto sérii Too Hot to Handle. Partia Britov, Američanov a Austrálčanov nastúpila na exotický ostrov s vedomím, že sa prihlásili do reality šou Pleasure Island a prišli medzi sebou súťažiť o to, kto je najväčší kanec a zvládne viac sexuálnych zážitkov. 

Opak je však pravdou a súťažiacim to prezradia po niekoľkých desiatkach minút. Umelá inteligencia Lana, ktorá kontroluje dodržiavanie pravidiel, sa zjaví za sprievodu ohňostrojov a súťažiacim vysvetlí, že od tejto chvíle môžu zabudnúť na akékoľvek intímnosti.

Zrejme si vieš predstaviť, ako súťažiaci reagovali na zákaz sexu, keď na ostrov prišli s cieľom užiť si ho čo najviac. Zopár z nich chcelo ísť okamžite domov, jeden chcel rovno svoju frustráciu a smútok uchlácholiť tým, že by zavolal svojej mame.

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix

Mužov mením častejšie ako nohavičky, priznala sa hneď v úvode

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 109299 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorá súťažiaca vraj mení mužov častejšie ako svoje nohavičky.
  • Ako sa dvom ženám podarilo porušiť pravidlá za rekordných 8 minút.
  • Ktorá dvojica dokázala sexom a bozkávaním sa znížiť výhru o tri štvrtiny.
  • Ako sa súťažiacim podarilo historicky prvýkrát znížiť výhru na 0 dolárov.
  • Ako prvoplánovo sa Netflix snažil oživiť drámu vo vile vypnutím Lany.
  • Prečo bola najfrustrujúcejšou časťou šou premena sukničkára na romantika.
  • Ako je možné, že podľa nás spravil Netflix šou Too Hot to Handle ešte povrchnejšou.
Domov
Zdieľať
Diskusia