Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2022, 8:09
Čas čítania 1:07
Dominik Vetrák

Johnny Knoxville si počas natáčania Jackass 4 zlomil viacero kostí a skončil v nemocnici

Johnny Knoxville si počas natáčania Jackass 4 zlomil viacero kostí a skončil v nemocnici
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY JACKASS FOREVER
Uložiť Uložené

Ak si sa tešil do kina na Jackass 4, máme pre teba veľmi zlú správu. Asi ako lekári, keď vidia Johnnyho Knoxvilla v nemocnici.

Herec a producent Johnny Knoxville nie je žiadnym nemocničným nováčikom. Počas svojej kariéry si ublížil už toľkokrát, že to zrejme ani sám nedokáže spočítať. Mal množstvo zlomenín a ťažkých úrazov, no aj napriek tomu tvrdí, že Jackass Forever nemusí byť posledným filmom v sérii.

Po prvých dvoch častiach už protagonisti nechceli pokračovať, no nakoniec natočili aj trojku a štvorku, nechceme teda povedať, že ho už v ďalšom Jackass filme neuvidíme. Herec má 50 rokov a lepšie na tom nie sú ani jeho pôvodní kolegovia, takže už pre nich bude náročné dostať sa zo všetkých tých nepríjemných zranení. Aj preto sú v novom filme mladší nováčikovia, ktorým to starší harcovníci dali poriadne vyžrať. 

Odporúčané
RECENZIA: Spider-Man: No Way Home RECENZIA: Spider-Man: No Way Home 14. januára 2022, 18:00

Jedným z jeho najväčších kúskov v novom filme je stret s býkom. Predpokladáš správne. Vôbec pre neho neskončil dobre. Herec skončil v nemocnici so zlomeným rebrom, zápästím, s otrasom mozgu a krvácaním do mozgu.

Vitaj na bežnom dni natáčania Jackass. Vo videorozhovore s Variety hovorí o svojich mnohých zraneniach z Jackass a spomína obzvlášť na to, ktoré mu spôsobilo „vypadnutie“ oka z očnej jamky.

Vo filme uvidíme aj Steva-O, Chrisa Pontiusa a ďalšie známe tváre. Knoxville a Steve-O mali pritom problém. Steve-O si za ostatných 10 rokov od posledného Jackass vybudoval youtubový kanál a pracoval ako standupový komik. Cítil tak, že si zaslúži väčšiu finančnú odmenu. Bojoval o ňu a niekedy to aj prehnal. Ako sám priznáva v rozhovore pre Variety, dohody o zmluve nevyriešil úplne najlepšie a chybu si uznáva. Kamaráti a dlhoroční kolegovia už ten konflikt nechali za sebou a mohli si tak naplno užiť zábavu na natáčaní snímky.

Jackass Forever má naplánovanú kino premiéru na 4. február 2022. Bohužiaľ, slovenskí diváci si film v kinách neužijú.

Domov
Zdieľať
Diskusia