Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2022, 16:10
Čas čítania 0:37
Ivan Koribanič

VIDEO: Aj Zuzana Čaputová je len človek. Takto vyzerá kompilácia breptov, ktoré v bezchybnom prejave nemajú miesto

VIDEO: Aj Zuzana Čaputová je len človek. Takto vyzerá kompilácia breptov, ktoré v bezchybnom prejave nemajú miesto
Zdroj: Instagram/zuzana_caputova
NEWS SLOVENSKO ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Na konci roka je zvykom, že rôzne médiá zverejnia „nepodarky“ za uplynulý rok, ktoré sa k bežným ľuďom nedostanú. Niečo podobné spravila aj prezidentka Zuzana Čaputová.

Zuzana Čaputová z pozície prezidentky Slovenskej republiky reprezentuje krajinu vždy v rámci možností v čo najlepšom svetle. V praxi to znamená mať takmer bezchybný prejav. Aj prezidentka je len človek a brepty sú namieste aj v Prezidentskom paláci.

Na záver roka 2021 Zuzana Čaputová spolu so svojím tímom pripravila tak trochu netradičné video. To pozostáva z kompilácie breptov, ktoré sa jej za uplynulý rok stali.

Podľa opisu k videu bol odchádzajúci rok pre nás všetkých náročný a hlavne k jeho záveru sme nemali veľa možností osobne sa stretnúť. „Počas pandémie, keď sa nedalo chodiť medzi ľudí, som však natáčala videá a pozdravy vám aj na rôzne podujatia, ktoré som podporila. Nie vždy všetko vychádza na prvýkrát a o tom je aj toto video. Všetci sme len ľudia a robíme občas aj chyby. Pozrite si vtipné momenty z natáčaní a zasmejte sa spolu so mnou. Ďakujem vám za vašu podporu po celý rok. Nesmierne si to vážim,“ uzavrela prezidentka.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova)

Domov
Zdieľať
Diskusia