Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2021, 15:30
Čas čítania 1:24
Martin Mičuda

Prvé elektrické Porsche s dojazdom vyše 500 km sa volá Taycan GTS a prichádza hneď v dvoch karosárskych verziách

Prvé elektrické Porsche s dojazdom vyše 500 km sa volá Taycan GTS a prichádza hneď v dvoch karosárskych verziách
Zdroj: Porsche
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY ELEKTROMOBILY PORSCHE
Uložiť Uložené

Tradičný výkonnostný stupeň modelov značky Porsche odteraz prichádza do ponuky aj pre elektrický Taycan.

Taycan žne od svojho nasadenia na trh veľký úspech, niet preto divu, že automobilka Porsche rozširuje jeho portfólio ponúkaných verzií, aby oslovila ešte väčšiu cieľovú skupinu.

Na autosalóne v Los Angeles sa tak prvé čisto elektrické sériové Porsche predstavuje v novom variante GTS, ktoré je dlhé roky neodmysliteľnou súčasťou nemeckého športového výrobcu. Ani v tomto prípade to nie je inak a novinka sa zaradí medzi vyhotovenia Taycan 4S a Taycan Turbo.

Odporúčané
Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová 4. októbra 2020, 18:40

Taycan GTS má zaručiť ideálny pomer medzi športovými vlastnosťami a dennodenným používaním. GTS sa tak pýši inak naladeným adaptívnym vzduchovým podvozkom, ktorý je za príplatok možné doplniť o riadenú zadnú nápravu.

Domov
Zdieľať
Diskusia