Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2021, 9:45
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Iba 23-ročný mladík sa zasekol v 90. rokoch. Miluje staré Nokie, seriály pozerá na televízore z roku 1989 a neznáša moderný štýl

Iba 23-ročný mladík sa zasekol v 90. rokoch. Miluje staré Nokie, seriály pozerá na televízore z roku 1989 a neznáša moderný štýl
Zdroj: Pexels/Polina Kovaleva/volně k užití
NEWS
Uložiť Uložené

Jack Walters neznáša moderné odtiene sivej, ktoré dominujú dnešným domácnostiam, tak tú svoju zariadil v štýle 90. rokov.

Angličan Jack Walters žije v minulosti. Nejde o to, že by sa mu nepáčilo v modernej spoločnosti, ale svoju fascináciu životným štýlom a módou 90. rokov posunul na novú úroveň. Jack žije v meste Bakewell v grófstve Derbyshire, kde si celú svoju domácnosť zariadil tak, akoby ju vystrihol zo starého katalógu, píše Ladbible.

Zatiaľ na svoju vášeň minul viac ako 5-tisíc eur, pretože si nielenže zariadil byt podľa štýlu z minulosti, ale nakúpil si aj doplnky z 90. rokov. Teraz sa môže pochváliť sériou starých budíkov, tlačidlových telefónov Nokia a po vonku nosí svoje obľúbené džínsy značky Levi’s, za ktoré by sa nehanbili ani jeho rodičia v najlepších rokoch.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený LADbible (@ladbible)

„Začalo sa to, keď som sa snažil napodobniť dom svojich rodičov z detstva. Chcel som dosiahnuť útulnosť, ktorú sme mali doma. Nikdy sa mi nepáčilo moderné zariaďovanie domácnosti so všetkými odtieňmi sivej,“ zamýšľa sa Jack, ktorý má len 23 rokov.

Vo svojej domácnosti sa tak dnes môže pochváliť vychytávkami ako televízorom z roku 1989, hromadou starých videokaziet, ale aj porcelánovými súpravami tanierov a nádob, ktoré boli v móde pred viac ako 20 rokmi. Ako sám hovorí, veľký telefón s anténou nepatrí medzi tie najpraktickejšie doplnky dnešných dní, ale na svoje spotrebiče nedá dopustiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia