Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2021, 21:05
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Hra Strážcovia galaxie vychádza už o 2 týždne. S marvelskými postavami a humorom zažiješ súboje ako v Star Wars

Hra Strážcovia galaxie vychádza už o 2 týždne. S marvelskými postavami a humorom zažiješ súboje ako v Star Wars
Zdroj: Square Enix
TECH GUARDIANS OF THE GALAXY
Uložiť Uložené

Marvel’s Guardians of the Galaxy vychádza už koncom októbra a my budeme pri tom.

Eidos Montreal a Square Enix vydali uvádzaciu upútavku pre Marvel’s Guardians of the Galaxy. Akčná adventúra na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S vyjde už 26. októbra a s každým ďalším trailerom vyzerá lákavejšie. Ak si videl film od Marvelu, dobre vieš, čo môžeš čakať. Šialené postavy, bizarné sci-fi situácie, vesmírne súboje, zachraňovanie galaxie, veľkolepých záporákov a „tínedžerský“ humor.

Odporúčané
Slovenský vývojár Jura Jánošíka nám prezradil, koľko ho stálo vytvoriť hru a ako sa dostal na Steam (Rozhovor) Slovenský vývojár Jura Jánošíka nám prezradil, koľko ho stálo vytvoriť hru a ako sa dostal na Steam (Rozhovor) 12. októbra 2021, 9:28

Hrateľnosť vyzerá dobre, no ukážka môže navodzovať dojem, že budeme hrať za každú postavu z tímu. Drax, Gamora, Rocket a Groot však budú maximálne poslúchať tvoje rozkazy. Hrať budeš výlučne za Star-Lorda. V hre nás čaká aj príbeh, v ktorom si budeme môcť v rámci dialógov vybrať medzi preferovanými odpoveďami pre našich vesmírnych kolegov.

Tých si budeš môcť obliecť do viacerých rôznych kostýmov, z ktorých niektoré pochádzajú priamo z komiksov. Netrpezlivo čakáme na recenzie, no dovtedy ostávame optimistickí a na hru sa tešíme, pretože vyzerá celkom kvalitne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia