Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. októbra 2021, 12:46
Čas čítania 1:13
Viktor Kniš

Santusová šéfovala tímu, ktorý neskôr zobral do väzby vyšetrovateľov NAKA, teraz chce ísť robiť na východ Slovenska

NEWS VOJNA V POLÍCII
Uložiť Uložené

Diana Santusová a jej kolega Michal Vyšváder žiadajú o preloženie. Dôvod nie je známy.

Bývalá šéfka tímu na Úrade inšpekčnej služby Diana Santusová sa chce stiahnuť na východ, spolu s ňou žiada o preloženie aj jej nástupca Michal Vyšváder.

Informuje o tom TV Markíza, podľa ktorej obaja policajti z inšpekcie žiadajú o expresný presun – na východe chceli začať pracovať už 1. októbra. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Santusovú nakopla správa SIS 

V máji tohto roka sa v špeciálnej miestnosti v budove SIS, ktorá sa nedá odpočúvať, uskutočnilo stretnutie, ktoré zorganizoval Eduard Heger. Zúčastnili sa na ňom desiati najdôležitejší politici a funkcionári, ktorí majú v agende spravodlivosť. Nechýbala prezidentka, šéf SIS, špeciálny aj generálny prokurátor alebo šéf polície a ministerka spravodlivosti. 

Viacerí zúčastnení opisovali obsah stretnutia rozdielne. Témou malo byť podozrenie, že vyšetrovanie veľkých korupčných káuz Národnou kriminálnou agentúrou môže byť zmanipulované. SIS vraj o tom mala dôkazy.

Domov
Zdieľať
Diskusia