Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2021, 11:14
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

VIDEO: Toto je archívna reportáž Mariana Kočnera z roku 1986, keď bol ešte novinár

VIDEO: Toto je archívna reportáž Mariana Kočnera z roku 1986, keď bol ešte novinár
Zdroj: TASR/Michal Svítok
NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Odsúdený Marian Kočner bol kedysi novinár. Na Instagrame jeho starú reportáž vytiahol známy profil, ktorý sa zameriava na zdieľanie archívnych fotiek.

Odsúdený zmenkový podvodník Marian Kočner, ktorý je zároveň obžalovaný z úkladnej vraždy Jána Kuciaka, bol kedysi novinár. Známy instagramový profil, ktorý zdieľa archívne zábery známych osobností, teraz vytiahol reportáž z roku 1986, ktorej autorom je práve Marian Kočner. 

Reportáž sa týka zveľaďovania mestskej časti Petržalka. Marian Kočner divákov informuje o rekonštrukčných prácach, na ktorých sa zúčastnili desiatky tisíc obyvateľov sídliska. „Pekným darčekom pre mladých hokejistov sú nenáročné novovytvorené ihriská s použitím umelohmotných konštrukcií pre hry s loptičkou,“ znie hlas Mariana Kočnera, kým sa na obrazovke striedajú zábery z rekonštrukčných prác. Kočner v televíznej reportáži vymenúva, koľko stromov sa podarilo v Petržalke vysadiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia