Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2021, 21:37
Čas čítania 2:28
Viktor Kniš

„Ježiš, ja sa asi zbesniem,“ povedala Danka, ktorá vyhrala 300-tisíc eur v očkovacej lotérii. Ďalší polmilión je fuč

NEWS OČKOVACIA LOTÉRIA
Uložiť Uložené

Dvaja ľudia z piatich nedvihli telefón a prišli o státisícové výhry.

Vera Wisterová hneď na úvod vysielania relácie Byť zdravý je výhra spomenula veľký úspech očkovacej lotérie, ktorú počas uplynulej nedele sledovalo viac ako 800-tisíc Slovákov. Reláciu od budúceho týždňa posunú o hodinu neskôr. Na budúci týždeň budú mať moderátori nové osudie, z ktorého budú žrebovať. 

Hostia momentálne žrebujú z viac ako 2 500 000 lístkov, väčšina Slovákov však má dva žreby. 

„Nevyzerá to dobre,“ zhodnotili moderátori úroveň očkovania na Slovensku. Len 42 % zaočkovaných druhou dávkou je vzhľadom na aktuálne prebiehajúcu tretiu vlnu veľmi nízka úroveň. Moderátori skritizovali aj nízky počet zaočkovaných za posledný týždeň. 

(Takmer) rekordných 300-tisíc eur

Ako prvý prišiel žrebovať bubeník Martin Valihora, ktorý skonštatoval, že aj vďaka vakcinácii sa mohla kultúra vrátiť do starých koľají. Hneď prvý súťažiaci mal možnosť vyhrať 200-tisíc eur vďaka Slovákovi, ktorý minulý týždeň maľoval byt, nesledoval reláciu a nepoznal správne heslo. Zároveň však skonštatoval, že nasledujúcemu vyžrebovanému dvojnásobnú výhru praje.

Odporúčané
„Maľujem byt, heslo neviem, nevadí, doprajem ďalšiemu,“ povedal Slovák Eduard. V lotérii rozdali ďalších 400-tisíc eur za hodinu „Maľujem byt, heslo neviem, nevadí, doprajem ďalšiemu,“ povedal Slovák Eduard. V lotérii rozdali ďalších 400-tisíc eur za hodinu 5. septembra 2021, 21:41

Ako prvej volali Jane z bratislavskej Petržalky, ktorá telefón nedvihla. „To nemyslíte vážne,“ vyhlásila Vera Wisterová. Heslo „odhodlanie“ teda naživo v relácii nezaznelo a výhra sa ešte viac nabalila. Naposledy sa o takúto vysokú sumu hralo ešte v prvom kole, vtedy sa však vyšplhala až na pol milióna. Stalo sa tak aj vďaka Zuzane zo Solivaru, ktorá stále nevie, či jej peniaze vyplatia. 

Ministerstvo financií tvrdí, že ide o právne veľmi náročný prípad, ktorý sa rezortnému tímu nepodarilo rozlúsknuť ani za mesiac. 

Nové heslo pre potenciálneho víťaza 300-tisíc priniesol do štúdia Csongor Kassai, a tak si moderátori neodpustili niekoľko televíznych maďarských vtipov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia