Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2021, 12:58
Čas čítania 1:07
Adam Novosad

Demi Lovato sa pochválili fotkou zo svojej prvej sexuálnej scény. Vraj sa na pľaci cítili dobre vo svojej koži

Demi Lovato sa pochválili fotkou zo svojej prvej sexuálnej scény. Vraj sa na pľaci cítili dobre vo svojej koži
Zdroj: Getty Images/The 32nd Annual GLAAD Media Awards
NEWS DEMI LOVATO
Uložiť Uložené

Speváčka si nielenže v seriáli zahrali, ale ho aj pomáhajú produkovať.

Nie každý herec a herečka sa nechá nahovoriť na sexuálnu scénu vo filme, ale Demi Lovato napokon presvedčili. Demi natočili svoju prvú sexuálnu scénu, s čím sa pochválili na sociálnej sieti Twitter, kde pridali aj fotografiu priamo z natáčania, uvádza Cosmopolitan.

„Dnes sme museli natočiť sexuálnu scénu. Našu prvú! Mali sme predtým trochu úzkosť, ale herci aj štáb boli veľmi profesionálni a ľahko sa s nimi pracovalo, čo nás okamžite upokojilo,“ vysvetľovali v statuse.

Demi na Twitteri konštatovali, že ich veľmi potešilo, ako dobre sa cítili vo svojej vlastnej koži po toľkých problémoch z minulosti. „Veľmi zriedkavo sme predtým ukazovali svoje ruky a teraz hráme v tomto!“ vytešovali sa na sociálnej sieti. Fanúšikov však upokojili, že v sexuálnej scéne nie je vidieť takmer nič, takže sa nemajú tešiť na príliš veľa nahoty.

Odporúčané
VIDEO: Mužovi náhle ušla frajerka, keď ju pred plným hľadiskom požiadal o ruku. „Musím ísť,“ odmietla ho a rozbehla sa preč VIDEO: Mužovi náhle ušla frajerka, keď ju pred plným hľadiskom požiadal o ruku. „Musím ísť,“ odmietla ho a rozbehla sa preč 22. júla 2021, 10:59

„Vo svojej koži sa necítime vždy dobre, takže ak áno a ešte sa aj cítime dostatočne sexy, aby sme pridali túto fotku – tak to jednoducho spravíme! Je dôležité oslavovať malé víťazstvá,“ napísali Lovato vo svojom poslednom príspevku na Twitteri so slovami, že treba oslavovať náhodné výbuchy sebavedomia aj vtipné sexuálne zážitky.

Lovato by sa mali objaviť v komediálnom seriáli Hungry od televízie NBC, ktorý sa bude sústreďovať na partiu kamarátov s poruchami príjmu potravy. V šou si nielenže zahrajú, ale ju aj pomáhajú produkovať.

Demi Lovato sa pred časom vyjadrili, že sa identifikujú ako nebinárna osoba, a preto by boli najradšej, keby ich ľudia oslovovali ako oni namiesto ona.

Domov
Zdieľať
Diskusia