Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2021, 10:59
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

VIDEO: Mužovi náhle ušla frajerka, keď ju pred plným hľadiskom požiadal o ruku. „Musím ísť,“ odmietla ho a rozbehla sa preč

NEWS VZŤAHY
Uložiť Uložené

Žiadosť o ruku na verejnosti nemusí vždy dopadnúť šťastne, o čom sa presvedčil muž na bejzbalovom zápase v Massachusetts.

Výlet na bejzbalový zápas sa skončil pre jedného romantického chlapíka osobnou tragédiou. Neznámy muž vzal svoju priateľku na zápas americkej malej ligy v bejzbale v štáte Massachusetts, aby si spoločne vychutnali výkon tímu Worcester Red Sox.

Jeho priateľka však netušila, že okrem lístkov na bejzbal si pre ňu potajomky pripravil zásnubný prsteň. V jednej chvíli chlapík vytiahol svoju partnerku pred plné hľadisko, kľakol si na koleno, vybral prsteň a verejne ju požiadal o ruku. Ten moment mal všetky ingrediencie na to, aby o ňom dvojica mohla jedného dňa rozprávať svojim deťom, ale opak sa stal pravdou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený What’s The Word? (@wtwmass)

Prekvapená žena sa na svojho priateľa chvíľu neveriacky pozerala, zakryla si rukami tvár a potom z miesta odišla. „Musím ísť,“ vyšlo z nej. Predierajúc sa pomedzi ľudí, len opakovala ospravedlňujúce slová, ale žiadosťou o ruku vyzerala zasiahnutá. Jej priateľ sa za ňou po chvíli rozbehol do útrob štadióna, no ako celá situácia dopadla, nie je jasné.

Na sociálnych sieťach sa polemizuje, či náhodou nešlo o dopredu naplánovaný marketingový kúsok, ale tieto teórie odmietol Bill Wanless ako šéf komunikácie samotného klubu Worcester Red Sox.

Odporúčané
VIDEO: Čínu zasiahla tisícročná voda. Ľudia zomierali uväznení vo vagóne metra, keď za tri dni napadlo toľko dažďa ako za celý rok VIDEO: Čínu zasiahla tisícročná voda. Ľudia zomierali uväznení vo vagóne metra, keď za tri dni napadlo toľko dažďa ako za celý rok 22. júla 2021, 9:07

„Rozhodne nešlo o žiadny úmyselný ťah zo strany klubu a všetko nasvedčovalo tomu, že účastníci to mysleli vážne,“ vysvetlil s tým, že v publiku vraj sedeli aj rodinní príslušníci dvojice.

Ak naozaj išlo o nevydarenú žiadosť o ruku, tak sa nie nadarmo hovorí, aby muži svoje priateľky požiadali o ruku až vo chvíli, keď sa o spoločnej budúcnosti dôkladne porozprávali.

Domov
Zdieľať
Diskusia