Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. júla 2021, 18:19
Čas čítania 0:45
Katarína Danková

La'Mariette x Selena Gomez predstavujú plavky inšpirované aurou a sebavedomím speváčky

La'Mariette x Selena Gomez predstavujú plavky inšpirované aurou a sebavedomím speváčky
Zdroj: LA'MARIETTE
MÓDA PLAVKY SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Obohať svoj letný šatník touto špeciálnou spoluprácou.

Horúce leto v podaní horúcej Seleny. Kolekcia dámskych plaviek vytvorená v spolupráci speváčky s brandom La'Mariette ťa urobí výnimočnou a sebavedomou. Žiarivú osobnosť Seleny Gomez nájdeš na každom kúsku.  

Odporúčané
Selena Gomez plánuje ukončiť kariéru, cíti sa byť nedocenená Selena Gomez plánuje ukončiť kariéru, cíti sa byť nedocenená 10. marca 2021, 21:26

Print na plavkách sa nazýva aura a je inšpirovaný Selenou. Jej aura preniká všetkým, čo robí, a my chceme, aby všetci ostatní cítili tento druh transformačného pocitu, že sú svojím najautentickejším ja,“ vysvetlila v tlačovej správe spoluzakladateľka La'Mariette Morgan Brutocao.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez)

Speváčkina aura pozostáva z dominantnej fialovej farby, ktorá sa prelína s výraznou oranžovou, červenou, zelenou či žltou. Práve spomínaná potlač so štyrmi rôznymi plavkovými štýlmi a viazaniami má za cieľ zvýšiť sebavedomie každej ženy.

Samotná speváčka si spoluprácu so značkou pochvaľuje. „Na tejto značke sa mi páči, že oslavuje ženy, ktoré svoje telo bezpodmienečne milujú. Dúfam, že sa vám to páči rovnako ako mne. ♥️“

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LA’MARIETTE (@lamariette)

Speváčka tvrdí, že navrhovanie plaviek bolo pre ňu zábavou. Celkovo kolekcia obsahuje štyri druhy plaviek: dvoje bikín, jedny monokiny a zavinovaciu šatku s vrchným dielom okolo krku. 

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

Kolekcia La'Mariette x Selena Gomez s názvom Aura je dostupná od 3. júla na webe značky. Plavky zakúpiš vo veľkostiach XS až XXL za cenu od 41 do 101 eur. Nenechaj si ujsť svoj kúsok sebavedomia a zažiar vo farbách aury.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LA’MARIETTE (@lamariette)

Odporúčané
Zubné grily ako umelecké diela s diamantmi. Spoločnosť Gabby Elan Jewelry posúva hranice umenia Zubné grily ako umelecké diela s diamantmi. Spoločnosť Gabby Elan Jewelry posúva hranice umenia 29. júna 2021, 16:32
Domov
Zdieľať
Diskusia