Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2016, 14:06
Čas čítania 0:00
Marek R.

Jaro Halák sa baví hokejom. Proti Kanade predviedol zákrok, po ktorom Marchand len neveriacky krútil hlavou

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Verme, že mu forma vydrží.

Tím Európy si ešte pred zápasom proti Kanade zabezpečil účasť v semifinále Svetového pohára. Skoro ráno sa teda bojovalo o to, kto vyhrá skupinu A a javorové listy, žiaľ, ukázali, že hokejovo sú úplne inde ako zvyšok sveta a zápas zvládli po výhre 4:1.

Mrzieť nás to však nemusí, dôležité je, že sme mali Kanadu už v skupine a v semifinále nás tak čaká síce víťaz skupiny B, ale oveľa hrateľnejší súper zo Švédska. Už v príprave sme tri korunky porazili vysoko 6:2, no teraz to bude o niečom úplne inom a čaká nás nesmierne ťažký zápas. Jedným z možných kľúčov úspechu bude určite brankár Jaro Halák, ktorý zatiaľ chytá na turnaji naozaj perfektne. V noci síce inkasoval štyri góly, no okrem toho zneškodnil ďalších 42 streleckých pokusov Kanady a niektorými zákrokmi privádzal do zúfalstva jej útočníkov. Svoje by o tom vedel povedať Brad Marchand, ktorý si už bol takmer istý svojím gólom, Jarov betón bol však proti a postaral sa tak o jeden z najlepších zákrokov šampionátu. Verme teda, že Jaro si formu udrží a predvedie počas turnaja ešte ďalšie takéto výborné zákroky.

Späť
Zdieľať
Diskusia