Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2016, 12:47
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Fajčiť marihuanu z náčinia za pol milióna dolárov je luxus, ktorý si užil známy americký raper

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Húliť sa dá za lacno, za bežnú cenu alebo potom tak, ako 2 Chainz, za približne 500-tisíc dolárov.

Uznávaný časopis GQ má rozbehnutú svoju vlastnú reláciu, ktorá nesie názov Most Expensivest Shit. Jej hlavnou hviezdou je raper 2 Chainz hodiaci sa kvôli láske k peniazom, zlatu a luxusu do konceptu skúšania tých najdrahších vecí priam perfektne. Dve retiazky si už vyskúšali viaceré extrémne prepychové záležitosti, napríklad kŕmenie žirafy s hodnotou 40-tisíc dolárov či sedenie v kresle za 14-tisíc, avšak najnovší diel trafil klinec po hlavičke ešte viac než tie predošlé. 

Hoci boli ústrednými záležitosťami v tomto prípade opäť marihuana a náčinie na jej fajčenie, ktoré sa už v predošlých častiach objavili, táto ich jednoznačne prekonala. Sama o sebe tá téma neznie až tak výnimočne, no keďže sa rozprávame o programe Most Expensivest Shit, je jasné, že to nebolo len také obyčajné fajčenie zelenej rastlinky, ale jej užívanie v oveľa nákladnejšom režime. Tity Boi si skúsil, aké to je užívať THC z náradia, ktorého cena je približne 500-tisíc amerických dolárov a súdiac podľa jeho ukašľaných reakcií a úsmevov sa mu to celkom páčilo. Touto epizódou ho sprevádzali experti z oného odboru, Dr Dina a Adam Ill, od ktorých dostal darček v podobe bluntu v tvare mikrofónu. Otestoval aj 50-tisícovú bongo masku, hašišový olej a mnohé iné veci, ktoré v milovníkoch istotne vyvolajú pocit miernej závisti. Jeho špeciálnu ochutnávku si prezri nižšie.

Späť
Zdieľať
Diskusia